Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 11:47 3 446 9

Пайнер празнува 30 години в култов ресторант край Пловдив

  • пайнер-
  • рожден ден-
  • празнува-
  • поп фолк

Събитието уважиха куп звезди на музикалната компания

Едни от най-обичаните фолклорни и поп-фолк изпълнители празнуваха заедно и вдигнаха наздравици в чест на музикална компания, "Пайнер".

Поводът за музикантската сбирка бе 30-годишният юбилей на фирмата, заедно, с която своя творчески път са извървели редица от фолк звездите, най-добрите гласове и оркестри на българската народна музика.

Шумният купон се състоя в култовия ресторант "Приказките", където, ако се създаде алея на славата, то в нея ще присъстват имената, които определят музикалното лице на съвременна България.

Прага на комплекса край Харманли прекрачиха Ивана, Анелия, Теди Александрова, синът на Тони Стораро - Емрах, Райна, Борис Дали, Гергана, Славка Калчева, Иван Дяков и дъщеря му, сестри Филатови, Янко Неделчев, както и новите попълнения Ария, Данна, Радко Петков и Ивета Костова.

Силно бе и пловдивското присъствие - дует Калина и Невена, трио Сопрано, Здравко Мандаджиев и Пепи Христозова, също станаха част от празничното събитие.

Причина за отсъствието на някои от изпълнителите бяха професионални ангажименти в страната и чужбина.

Вечерта откри собственикът на "Пайнер" инж. Митко Димитров, който посрещна всички гости и както винаги се отнесе с изключителен професионализъм и топло отношение към всички присъстващи.

"Добър вечер и добре дошли на това тържество, послучай 30 години фирма "Пайнер". Навремето едва ли съм си мислил, че ще изкараме толкова дълги години във възходящ успех. Няма да говоря много, искам само да кажа, че това, че сте се събрали тук тази вечер здрави, живи и щастливи, означава, че имаме хубав повод за празнуване. Нека да се веселим с настроение така, както работим и да работим така, както ще се веселим тази вечер. Наздраве!" - с тези думи се обърна към всички гости инж. Митко Димитров.

Водещ на тържественото събитие беше шоуменът Иван Динев - Устата, който се погрижи за доброто настроение на присъстващите.

Вечерта продължи с изпълненията на оркестър “Приказките” и певиците Таня и Яна, които изпяха едни от най-хубавите естрадни песни от българската ни естрада, а след това вдигнаха изпълнители и гости на кръшно българско хоро.

Малко по-късно се разигра томбола с големи награди, а Райна изтегли големите победители. Минути след това зазвучаха и любими рок парчета, специално изпълнени за г-н Димитров. Няколко двойки откриха дансинга.

В разгара на вечерта всички бяха повикани на сцената, тъй като дойде време за празничната торта, около която се събраха звездите на България, собственикът на "Пайнер" и неговата съпруга Мария Димитрова, както и по-голямата част от служителите на фирмата.

След това с музикални поздрави се включиха и много от имената на фирма "Пайнер", а нощта завърши с красива заря, която огря Харманлийското дефиле - място, обвито в магията на стари и нови легенди.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    20 3 Отговор
    Е да имаше някой един динамит и да се свърши с тази измет
  • 2 Хайл

    16 3 Отговор
    Боклуците ще купонясват на куп. Най просташката , гадна , лигава ,смотана , задръстена музика. Чалгата да мре.
  • 3 Някой

    13 1 Отговор
    После ще се чистят яко сълфетки.Полицията да не спи да гони после наркоманите и проститутките
  • 4 Алелуя бейби

    18 0 Отговор
    Абе хора комплекс приказките се намира в Харманли а не до Пловдив.
  • 5 Байчо

    13 2 Отговор
    Тези хора доведоха до голяма степен до тоталната деградация на ценностната система на Българите. Изнесоха в култ вулгарният материализъм и задоволяване на първични нагони. Жалко за изгубените в "прехода" поколения.
  • 6 О Боже...!

    12 1 Отговор
    Хайлайфа на БГ,, ромската махала,, е близко до това място, а те са техните,, върли,, почитатели...!
  • 7 Йозеф

    13 2 Отговор
    "имената, които определят музикалното лице на съвременна България."
    Първо, контингента на Пайнер НЕ ОПРЕДЕЛЯ музикалното лице на България. Чалгата е музиката на гастарбайтерите и низшата прослойка алкохолизирани грейки и селски пръчки.
    💩💩💩💩
    Второ, вече се радвам, че годишнините на Пайнер се празнуват във все по-тесен кръг, следващата да е в кафе на централна гара! Помним селските тълпи на Арена, довлекли със себе си домашна лютеница, бълхи и кюфтета в пликчета.
    🍌🍌🍌🍌
    Трето, има много стойностна БГ музика в последните години, талантливи изпълнители и музиканти, които правят истинското музикално лице на България.

    Коментиран от #8

  • 8 А ти от коя прослойка си..? 🐷

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Йозеф":

    След като си нареждаш, ежедневното меню...! (На това нали знаеш как му казват,, Свинска работа,,...!)
  • 9 наблюдател

    4 0 Отговор
    Алоуу =Харманли е на 110 км от Пловдив