Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 12:55 3 086 6

Нещо лошо се случи с екранната д-р Огнянова

  • актриса-
  • откраднат живот-
  • диана димитрова-
  • контузия-
  • снимки-
  • сериал

Актрисата Диана Димитрова пострада по време на снимките на "Откраднат живот"

Актрисата Диана Димитрова, която влезе в ролята на един от най-любимите персонажи в "Откраднат живот" - д-р Зорница Огнянова, претърпя много нелеп инцидент непосредствено преди старта на новия сезон на успешната медицинска продукция.

Чаровната актриса си извадила палеца по време на снимките на сериала, но въпреки болката не прекъснала сцената, а стоически продължила да играе и издържала до края.

"Тъй като очевидно имам талант за простотии, вчерашната прекрасна сутрин по време на сцена успях да си извадя палеца на дясната ръка... И така, въпреки всичко шоуто продължава, докато не чуеш режисьорското "стоп", пише Диана в профила си в Инстаграм. И продължава:

Тъй като очевидно имам талант за простотии, вчерашната прекрасна сутрин по време на сцена, успях да си извадя палеца на дясната ръка... И така, въпреки всичко шоуто продължава, докато не чуеш режисьорското "стоп". Закон. Аз поне в това отношение съм принципна. 😁 Наистина ще ми е интересно да видя какво се е случило пред камерата, докато играя с изваден палец. Защото аз нямам ясен спомен. Само си казах "не спирай". Дръж. Ти си мъжко момиче. За мое щастие колега, който е и физиотерапевт реагира светкавично. Помоли ме да седна. От там е ясно. Звукът не е романтичен. Ама изобщо. Странното е, че в Пирогов се чувствам спокойно. А смешното е, че се обръщам на "докторе". Само с малката разлика, че там са истинските лекари. Хората, които спасяват животи. А реалността е друга, приятели. Там в коридора. Не ми беше за пръв път, но този беше различно. Вчера хубаво се приземих и рязко забравих за планирането на живота. Аз съм щастлив човек. Благодарна съм за грижите на колегите ми, човечността, отношението в болницата и за новите приятелства. 20 дни ще нося шина. Не е голяма работа и това ще мине. Исках да ви кажа, бъдете добри. Светът има нужда от добри хора.❤️

Публикация, споделена от Diana Dimitrova (@diana_dimitrova_dimitrova) на Фев 18, 2020 в 4:56 PST

"Закон. Аз поне в това отношение съм принципна. Наистина ще ми е интересно да видя какво се е случило пред камерата, докато играя с изваден палец. Защото аз нямам ясен спомен. Само си казах "не спирай". Дръж. Ти си мъжко момиче.

За мое щастие колега, който е и физиотерапевт реагира светкавично. Странното е, че в "Пирогов" се чувствам спокойно. А смешното е, че се обръщам на "докторе". Само с малката разлика, че там са истинските лекари. Хората, които спасяват животи.".

Тя сподели, че в следващите 20 дни ще носи шина. "Не е голяма работа и това ще мине", добавя с типичната си чаровна усмивка Димитрова.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сценарист

    8 0 Отговор
    Пострада, докато снимаха преглед на простатата на супер скъперник.
  • 2 дедо попчи

    4 2 Отговор
    Извадила си е палеца, щото са я уплашили по никое време и е стегнала кожената кесия... ка се отпусне да бръкне пак и ще го намести!
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Без да чета новината, само по заглавие, залагам, че си е ударила малкия пръст на крака в някой ръб
  • 4 Зик

    7 0 Отговор
    Аман от тоя сериал задръстен и тези който играят в него.задръстен живот по му отива.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сце

    1 1 Отговор
    Татуирано курве