21 Февруари, 2020 17:34 7 200 9

Коя е любимата певица на Бойко Борисов

  • ивана-
  • бойко борисов-
  • поп фолк певица-
  • любимка

Благодаря на Господ че стигнах до 50 години, заявява певицата

Преди няколко седмици фолк певицата Ивана стана на 51 години. В свое скорошно интервю тя разкри много неща за себе си и кариерата си в поп фолка.

Певицата сподели, че в сравнение с миналогодишния си рожден ден, когато стана на 50, сега не усеща ярка разлика в светоусещането си.

"Не бих казала, че има нещо по-различно. Може би промяната беше на миналия ми рожден ден през 2019-та година, когато станах на 50. Благодаря на Господ че стигнах до 50 години, защото ако трябва да говорим истината много хора нямаха тази възможност. В момента се чувствам прекрасно и ще цитирам моята приятелка Силвия Кацарова, която ми каза че животът започва едва на 50 години. Този живот - истинският, осъзнатият, със смисъл, съдържание и мъдрост. Не съм от жените, които изпадат в депресия или меланхолия след определена възраст. Може да има жени на 25 години, които се чувстват стари, всичко е светоусещане. Ако нямаш страст за живот, нямаш хубава работа, няма да се чувстваш щастлив", обяснява Ивана, която разкрива и колко важни са за нея феновете ѝ.

"Обичам да съм близо до тях, да чувам мнението им. Сама поддържам профилите си в социалните мрежи, а до дни стартирам личния си канал в YouTube. Искам да имам обратна връзка с тях, с моите почитатели", споделя тя.

Ивана разказва, че в България не е лесно да се прави музика, а е и скъпо.

"За да направиш една песен, каквото и да си говорим и да го смятаме с музика, текст и аранжимент, и е авторска, върви между 5 и 10 хиляди лв. Ако парчето е кавър и трябва да му купиш правата от гърците или сърбите, слагаме още 5000 лв. отгоре. Когато прибавим парите за заснемане на песента, проектът може да стигне до 70-80 хиляди лв., зависи от кого се прави", обяснява поп фолк звездата и допълва, че самата тя няма такива скъпи клипове, защото няма възможност за подобно нещо.

"Най-обикновен клип да направиш с нисък бюджет е 15 000 лв. Не знам какви приходи трябва да имам, за да изкарвам често нови песни", разкрива още изпълнителката.

Ивана, която наскоро се възстанови от тежко заболяване, споделя че се чувства добре и може би заради това изглежда добре. За да поддържа здравето си тя се придържа към диета, която сама съставя и в нея почти не присъства хлябът, нито тестените изделия. Също така тя избягва газираните напитки, а алкохол не е близвала през живота си.

Запитана за отношенията ѝ с премиера Бойко Борисов, за когото се знае, че тя е любимата му изпълнителка, Ивана разказва: "Не съм се чувала с него, защото той просто е министър-председателят и има важни дела за решаване. Това, че го познавам, не означава, че трябва да го занимавам със себе си. Това са много ангажирани хора, които отговарят за политиката на България. Би било невъзпитано непрекъснато да напомняш за себе си и да досаждаш."


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    36 5 Отговор
    Глупости!
    Любимата му певачка е Деляна...Пеева...
    Не е ясно само кой кого ... във връзката им.
  • 2 Ивана

    36 11 Отговор
    Боко ми Лиза потката понеже не му става .пиян ми е казвал ,че му дреме гъза за България
  • 3 Ивана

    26 12 Отговор
    Боко ми Лиза потката понеже не му става .пиян ми е казвал ,че му дреме гъза за България
  • 4 Жестокия Елмо

    6 7 Отговор
    Батко, мислих че вкуса ти е нещо по различно, по сериозно, но явно ние наборите сме романтици,...! (Тя изглежда по възрастна от нас...!)
  • 5 Пако

    16 6 Отговор
    Любимата певица на вожда????
    Борислава Йовчева
  • 6 цивилизационен избор

    17 0 Отговор
    Чалга културата е като воденичен камък, дърпащ българина към дъното.
  • 7 Пенчо

    5 4 Отговор
    На снимката Боко прилича повече на Краси Радков !
  • 8 Ново

    1 4 Отговор
    Явно след разговорамежду двамата генерали взе да говориш кодирано»то си беше телефонна любов»
  • 9 А де

    3 0 Отговор
    А любимата песен: "Расла тиква на дувар".