Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 07:00 9 869 0

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста забавен ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се щадите повече. Имате нужда да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес трябва да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от ума си.

Телец

Не се разсейвайте с незначителни подробности, само си губите времето. Някакви минали драми отново ще ви мъчат, но в крайна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в ума ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо приятно.

Близнаци

Търсите свобода, но искате връзка. Това е сериозна дилема и няма да успеете да я разрешите точно днес. Но е хубаво поне да си отговорите на въпроса какво ви дава свободата и какво ви дава една връзка. А може би имате нужда от една свободна връзка?

Рак

На моменти може да се чувствате малко претоварени. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се представите добре, но здравето ви е не по-малко важно, щадете се, не се претоварвайте.

Лъв

Особено важна ще е темата с взаимодействието с роднините и най-близките около вас. Опитайте да запазите обективния си поглед и да не влагате емоции.

Дева

Ще сте ентусиазирани и със страст ще правите всичко. Направо ще наелектризирате обстановката около себе си. Внимавайте само да не стане късо съединение.

Везни

Днес ще е много важно за вас да се чувствате сигурни, но от друга страна ще имате желание за експерименти. Като начало започнете да експериментирате в областта на знанията и телефонните разговори.

Скорпион

Ще се чувствате сигурни в действията си, особено ако са свързани с ръчна работа. Като един майстор Сръчко ще сте днес. Използвайте момента.

Стрелец

Доста забавен ден, в който оригиналните идеи сякаш ще ви бомбардират. Освен това са възможни и някои романтични увлечения. Приятелските срещи само ще подкладат обзелата ви еуфория, гледайте да се запазите цели до края на деня.

Козирог

Днес ще сте много внимателни и загрижени за хората около вас. Но пък това ще ви носи усещане за свобода и удовлетворение, че има смисъл от онова, което правите.

Водолей

Ще мислите и ще действате бързо, а така се постигат най-сериозни резултати. Дори да не сте съвсем сигурни какво точно искате, то само ще дойде при вас.

Риби

Чувството за сигурност ще е от голямо значение за емоционалното ви равновесие днес. Не изпитвайте съжаление за миналото, а се опитайте да гледате с вяра напред. Много лично приемате всичко, което ви казват, а това определено не е правилната реакция, къде е прословутото ви чувство за справедливост…


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА