Last news in Fakti

10 Март, 2020 11:42 5 044

Вижте как изглежда Миранда от "Сексът и градът" на 53 г. (СНИМКИ)

  • сексът и градът-
  • саматна-
  • синтия никсън-
  • актриса-
  • възраст

Макар да не напомня на Джей Ло, Саманта Никсън излъчва класа и стил на същата възраст

Вижте как изглежда Миранда от "Сексът и градът" на 53 г. (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Чаровната червенокоска Синтия Никсън доби световна слава благодарение на ролята си на Миранда в култовия сериал „Сексът и градът“. След приключването на проекта, за разлика от колежката си в продукцията – Сара Джесика Паркър, Синтия се откъсна от киното.

Паркър продължи да е активна актриса, а Никсън, след няколко неуспешни опита на снимачната площадка, промени коренно попрището си. Вместо това, тя започна да се занимава активно с политика. Очевидно това е повлияло и на външния ѝ вид. Тя е решила да заложи не на лозунги, а на реални дела и се посветила толкова, че е оставила в миналото си целия изкуствен блясък от Холивуд.

През последните дни тя се появи на специално събитие в подкрепа на кандидатурата на Бърни Сандърс за президент. Мнозина забелязаха, че Синтия излъчва определена класа и стил, които са присъщи за дамите в политиката, но и които значително се различават от начина, по който изглеждат редица от бившите ѝ колежки от снимачните площадки.

Вижте как изглежда Миранда от "Сексът и градът" на 53 г. (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA
Вижте как изглежда Миранда от "Сексът и градът" на 53 г. (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дори колежката на Саманта от секса и града – Кристин Дейвис – влязла в ролята на Шарлот, за своите 54 години изглежда много лачена. А както видяхме преди броени седмици Джей Ло изглежда и се движи като никоя друга 50-годишна дама.

Синтия насочи вниманието върху себе си само преди дни с четене на поемата "Бъди дама", която разкрива двойните стандарти и невъзможните очаквания, които жените трябва да срещнат през целия си живот. Тя получи подкрепата от стотици жени от цял свят, които се съгласиха с текста на поемата.



Свързани новини