23 Март, 2020 12:32 202 0

Папи Ханс се вдъхнови от изолацията и... Дара (ВИДЕО)

  • папи ханс-
  • дара-
  • изолация-
  • коронавирус-
  • covid-19

Новото му парче се казва „Стой си в къщи“

Папи Ханс се вдъхнови от изолацията и... Дара (ВИДЕО) - 1

„Стой си в къщи“ е заглавието на супер симпатичен любовен трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с текст повлиян от затварянето вкъщи и с видео, в което Дара е главна героиня.

„Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в рамките на няколко часа, вдъхновен от изолацията, която ме разделя от близките, с които искам да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по Фейстайм. Тя е мой много скъп човек, адски близки приятели сме и дори да живее наблизо до мен, ми липсва, защото спазваме правилата на СЗО.“, признава Папи Ханс.

Папи Ханс се вдъхнови от изолацията и... Дара (ВИДЕО)

С езика на музиката Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е артистичният му псевдоним, играе с простичко послание, с което обаче ще достигне до всички. Всички сме вкъщи, всички се опитваме да вземем възможните мерки за превенция срещу вируса, всички живеем в неочаквано сюрреалистичен свят.

„Точно днес любовта може да прилича и на това“, казва Дара.

Папи Ханс се вдъхнови от изолацията и... Дара (ВИДЕО)

Дара е измислила хореографията на танц, който се появява към края на видеото и който вероятно ще заживее собствен живот през нейния канал и този на Папи Ханс в TikTok.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА