Last news in Fakti

23 Март, 2020 14:43 16 629 27

Мъжът на Кобилкина се оказа измамник

  • измамник-
  • тарикат-
  • наталия кобилкина-
  • задължения-
  • дългове-
  • гърция

Гъркът и сексоложката избягали в родната му страна, когато проблемите започнали

Наталия Кобилкина изглежда жестоко ще закъса покрай мъжа си, който освен добър любовник и съпруг, както тя неведнъж го е хвалила, се оказа и доста ловък и хитър измамник.

Скандалните разкрития за половинката на популярната сексоложка тепърва ще предизвикват бурни коментари в мрежата, а в тиражираните в публичното пространство твърдения става дума за много пари и в хиляди.

"Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник!", твърди възмутен бивш служител на Такис Дретакис, който само допреди година развиваше успешен бизнес у нас, а после внезапно духна за родната си Гърция, пише "Уикенд".

Оказва се, че не е напуснал страната ни току така. Оставил е зад себе си цяла торба дългове, които няма намерение да погаси.

Потърпевшият служител на Такис работел в неговия СПА хотел в троянското село Чифлик. Той лично бил свидетел как гъркът се постарал да натрупа възможно най-големи дългове към доставчиците на хотела си, харчейки парите за екскурзии в чужбина за себе си и своята вечно усмихната половинка Наталия.

След като изчерпва всички възможни източници на пари назаем, в края на 2018 г. византиеца решава да обяви фалит, като по този начин се освобождава от задължението да връща дълговете си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция.

Малко по-късно към него в южната ни съседка се присъединяват неговата съпруга заедно с новородения им син, който дойде на бял свят в началото на миналата година, се твърди още в изданието.

"На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хиляди лева, които така и не изплати. А служителите си съкрати без предизвестие и без да им плаща обезщетенията, които им дължи по закон". Според него гъркът е притискал доставчиците с "някаква измислена политика за отложено плащане за 45 дни".

Част от тях отказали да работят при такива условия, но друга част се хванали на въдицата и останали излъгани. Общата стойност на дълговете на тариката надхвърля 100 000 лева, като той завлякъл над 15 доставчици на стоки и суровини.

"Някои го осъдиха, но парите няма откъде да си вземат, защото той беше похарчил всичко (или пък прехвърлил някъде). Със служителите се държеше изключително надменно и арогантно", твърди още човекът.

Проверка показва, че действително фирмата на Дретакис е обявила несъстоятелност през януари 2019 г., като точно тогава в медиите гръмна новината, че семейството на Наталия Кобилкина се мести в родината на мъжа ѝ - Гърция, пише още седмичникът.

Самата сексоложка остана в България до раждането на сина си в края на февруари. Но в първия удобен момент си събра багажа и замина за Атина, където си нае детегледачка. Хотелът в Троянско пък бе затворен от властите. Негови посетители се оплакаха, че срещу крупните 180 лева цена на нощувка получавали пълна мизерия.

Семейство, което решило да празнува там националния празник – 3 март, било настанено в мазето на хотела. По чаршафите на леглата в стаята им се разхождали мравки, стените били покрити с мухъл, а в коридора имало мокро петно. Студът в стаята бил непоносим. За щастие, в съседната стая се намерили добри хора, които услужили на нещастните туристи с малка електрическа печка, с която да се позатоплят.

Случаят е от март 2018-та и във връзка с него Комисията за защита от потребителите съобщава, че е съставила на хотела 12 акта на обща стойност 10 хиляди лева. Не е ясно обаче, дали тези пари са изплатени, или и те са заличени като дълг заедно с фалита на фирмата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил 13

    73 1 Отговор
    Търколило се гърнето - намерило си похлупака!
  • 2 Бай Ганьо

    66 2 Отговор
    Краставите магарета се надушват, дори и през 10 баира......БОКЛУЦИ СЪР....
  • 3 вуйна

    32 1 Отговор
    Takis putkarakis
  • 4 Сексоложка шарлатанка

    62 0 Отговор
    Мой мъж супер, он платил меня друг осеменить
  • 5 Папур

    59 0 Отговор
    Не е по голям измамник от нея
  • 6 Урод

    44 0 Отговор
    То неговото му стои-Кобилата ще му разкаже играта..
  • 7 Катър

    36 0 Отговор
    И аз голям го вадя, но друго си е гръцко магаре, освен за секс то мисли и за пари...мазничко, нали :)
  • 8 Охххх на батко

    28 4 Отговор
    Охх, Рускиня, и то МИЛФ.
    Малиии. Който е бил с Рускиня знае за какво говоря, че иначе ще ме цензурират.
    Охххх, малииии. Е няма такова е.. не.
  • 9 Тя щото Кобилкина,

    29 0 Отговор
    По-малка измамница! Не се знае дори, кой от кого се е учил!
  • 10 Алекс

    30 1 Отговор
    ...После целува пенисче, лекичко така и подръпва кожените мехчета да усети удоволствие...
    (из рецептурника на руската разпоретина как да понесем по-леко измяната на близък човек)
  • 11 Козела

    25 0 Отговор
    сега кобилата да отива на магистралата да оправя дълговете на мъжа си
  • 12 Съдията Дред

    28 2 Отговор
    Има справедливост, и тоя византиец ще я получи чрез рускинята, с която необмислено се е свързал. Те са като торнадо, идват с леко подухване, тръгват си с къщата, колата, яхтата и банковите сметки.
  • 13 Коце Коцев Коцаков

    28 1 Отговор
    Брак между гръцко ромче и руска флейтистка, на средна възраст

    Коментиран от #15

  • 14 Независим

    25 0 Отговор
    Тая е цяла кобила,а такива като нея и него само в България виреят и трупан зафължения с измами..
  • 15 Катюша

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "Коце Коцев Коцаков":

    Само,че тази е украинка мои човек.
  • 16 еш па тоа

    13 1 Отговор
    Хотела беше добър,но го разсипаха местните феодали,като му спираха водата.Сега го купи друг,който няма да им се даде.
  • 17 я споделете

    7 2 Отговор
    Да не търгува с маски и дезинфектант?

    Коментиран от #22

  • 18 Пламен

    15 0 Отговор
    Той грък бизнесмен, тя украйнка "по професиям". Няма к'во да стане. Да си живял тридесетина години, само от въздуха дето си дишал, щеше да поназнайваш туй-онуй.
  • 19 Аууу

    16 1 Отговор
    Стига с тези к ви няма ли кой да ви спре тези статии. Някаква си к рва са изгонил от Украйна а България я прибират.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 еш па тоа

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "я споделете":

    Алфа ризорт
  • 23 Мая

    10 0 Отговор
    Тая явно е Еванс от Слави Трифонов защото той я направи популярна . А тези които се интересуват от нея са още по-прости.
  • 24 Свободна медия е факти

    2 0 Отговор
    Но не е за неграмотни и лоши хора..!Такава жена ,кой би желал и друго искам да кажа Рони ,предполагам видя вчера истинския си образ ,за теб го подготвих това и все пак ,по добре изглеждах от тебе ,само нямах черен молив за вежди,това не е нескромно от моя страна ,системната хигиена на човек от ранна от възраст си оказва влияние ,а не сега да се подготвям за някайво дете ,разбираш ли пингвин от мъжки род ,какво казвам..!Факти ,нека си четат резилите,като ме блокнат ,мислят че ще си скрият от тях .!Такива нямат срам ,неведнъж съм го казвала..!Някаква неграмотна сланина ,ще приканя към секс,а войните тя ги прави ,пияна ,присвивайки свински очи и подмазвайки се..! Ако съм такава като вас ,ще се срамувам от себе си .!Не ли е по добре такива като вас да ги чисти Бог ,една по една...!
  • 25 Циганчето Ради

    3 0 Отговор
    Наталия на магистралата.
  • 26 Храна за размисъл

    1 0 Отговор
    Споделям една информация свързана със зависимостите,като секс е една от тях.От това,което е обяснено тук и нейните теории можете да си дадете сметка колко е полезна на хората и какви слушатели си привлича.Подобното привлича подобно,както се казва.
    https://www.vreme0258.com/?page_id=4925
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.