31 Март, 2020 16:29 3 420 5

Славея Сиракова показа малката Емили и още нещо (СНИМКИ)

  • славея сиракова-
  • емили-
  • новородено-
  • супер форма-
  • бебе-
  • дъщеря-
  • показа-
  • наско сираков-
  • илияна раева

Дъщерята на Иляна Раева е със супер тяло броени дни след раждането

Преди около 3 седмици легендата ни в художествената гимнастика, Илиана Раева, стана баба за втори път. Нейната дъщеря, Славея, роди малката Емили, която по всичко личи е кръстена на дядо си от бащина страна - Емил.

Славея Сиракова не почака много, за да започне да публикува селфита с малката Емили.

👶🏼🌺👶🏼 Mama & Emily 👶🏼🌺👶🏼 . . . . . #mamaandemily #mylove #myhappiness #mysunshine #miamor #bebecita #likemotherlikedaughter

A post shared by Slaveia Sirakova-Shaila (@slaveiasirakova) on Mar 29, 2020 at 3:16am PDT

Изглежда младата майка е суеверна и ще крие личицето на малкото момиченце, подобно на други популярни българи, станали наскоро родители. Някои поверия гласят, че в първите 40 дни от раждането бебето трябва да бъде пазено от зли очи.

За мен е важно в момента да имам достатъчно енергия в отглеждането и кърменето на малката. Покрай малкото спане и честото ставане нощем най-много си хапвам свежи салатки, царевичен корнфлейкс и разбира се шейк със сладолед😋🥗🥣🍼🍨 Водата в големи количества е задължителна. Останалото всичко е въпрос на нагласа. Щом малката спинка и мама и тати спинкат, в пълен синхрон сме. 😁👶🏼🍀🦄❤️ . . . . . #mama ##babygirl #babygirlstyle #healthymama #princessemily #myworld #babyworld #mivida #miprincesita #miamor

A post shared by Slaveia Sirakova-Shaila (@slaveiasirakova) on Mar 19, 2020 at 12:24am PDT

Впечатление прави и формата на Славея. Тя изглежда перфектно и готова за лятото, ако разбира се епидемиологичните мерки в страната и по света позволят това.

Славея Сиракова обяви, че ще става майка по Коледа. Тогава тя публикува селфи, на което се виждаше, че е в напреднала бременност. Малко по-късно се разбра, че и Виолета е бременна.

Мъжът на Славея се казва Иван. За него тя разказва, че било любов от пръв поглед, като двамата се запознали буквално на улицата. Събрало ги хобито им - моторите, но впоследствие се оказало, че имат и общи приятели. Двамата ще вдигнат и сватба, но тя ще бъде догодина. Славея призна, че никога не е мечтаела да се види в бяло, но след сватбата на сестра си вече мечтае за голямо и пищно тържество, припомнят от DarikNews.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    6 0 Отговор
    Пишеше за Славея,че изцедила от гърдите си 130 милилитра мляко за бебенцето. Имала мощна лактация. Хубаво,честито!
  • 2 яйла

    5 0 Отговор
    Къде да ги пазим тези стволови клетки? Аз си замразих само яйцеклетки.
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Е и кво от това . За тази чувам за пръв път . Дреме ми на капата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 jjj

    7 0 Отговор
    Поне да видим как добре живеят хора без 1 ден трудов стаж. Много е полезно, когато след 1/2 седмици ще започнат масови съкращения...