8 Април, 2020 16:19 3 503 3

Брус Уилис и Деми Мур отново заедно по… пижами (СНИМКИ)

  • брус уилис-
  • деца-
  • заедно-
  • пижами-
  • дъщери-
  • деми мур

Снимките бяха направени заедно с две от дъщерите им - Талула и Скаут

Брус Уилис и Деми Мур отново заедно по… пижами (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Холивудските актьори Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени от двадесет години, се забавляваха с фотосесия по пижами по време на изолация заради коронавируса, съобщи британският в. Metro.

Снимките бяха направени заедно с две от дъщерите им - Талула и Скаут и техните половинки. На кадрите не се вижда най-голямата дъщеря Румър.

65-годишният актьор и 57-годишната актриса бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери. След раздялата си те запазиха отлични отношения.

И от снимките, разпространени в социалните мрежи от дъщеря им Талула, е очевидно колко са близки.

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on Apr 6, 2020 at 1:35pm PDT

Актьорите позират прегърнати на един от кадрите. Всички участници във фотосесията са облечени в пижами на зелени и бели райета.

Не е ясно дали настоящата съпруга на Уилис Ема Хеминг също е под карантина с голямата фамилия, отбелязва изданието, което посочва, че не е известно и защо най-голямата дъщеря Румър, на 31 години, отсъства от пижаменото парти.

Деми Мур бе гост на церемонията по подновяване на брачните обети на Уилис и съпругата му Ема през март миналата година, а двойката бе гост на премиерата на биографичната книга на Мур през септември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 370Z

    11 1 Отговор
    Само “ Черно море “ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 ЕИ ПАПУР

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "370Z":

    ТИ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КЪДЕ СЕ НАМИРАШ

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.