Last news in Fakti

9 Април, 2020 15:48 3 057 5

Анджелина Джоли взе под крилото си Меган Маркъл

  • анджелина джоли-
  • меган маркъл-
  • филмова звезда-
  • холивуд-
  • актриса

Бившата съпруга на Брад Пит щяла да ѝ помогне за кариерата

Анджелина Джоли взе под крилото си  Меган Маркъл - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Напоследък световните таблоиди следят целия път и развитие на едно кралско или може би вече е по-правилно да се каже известно семейство, което се премести от Острова в САЩ.

Говори се, че Меган Маркъл, която заедно със семейството си – принц Хари и малкия Арчи, са вече в Лос Анджелис, се е сприятелила с много влиятелни личности в областта на шоубизнеса. Актрисата Анджелина Джоли е една от тях.

New Idea съобщава, че бившата съпруга на Брад Пит щяла да помогне на Маркъл да се върне във филмовата индустрия. Джоли обещала да разкрие на Меган редица тайни на холивудските задкулисия.

Анджелина Джоли взе под крилото си  Меган Маркъл
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Съпругата на принц Хари и звездата от филма "Господарка на злото" официално се запознаха преди доста години. Но те станаха приятелки едва наскоро на фона на общи интереси.

Меган и Анджелина разработват свои благотворителни проекти. Джоли е изпълнена с уважение към Маркъл, която успя да напусне „златната клетка“. А Меган от своя страна е впечатлена от това как актрисата съчетава работата и семейните дела.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    9 1 Отговор
    Човешко е!
  • 2 BG гражданин и данъкоплатец

    14 6 Отговор
    Ха, ха, ха... Гаргата взела под крилото си кукумявката... Тежко му на Хари, дано да си е подготвил первфектен брачен договор
  • 3 В е л и к и я

    6 2 Отговор
    То от фабрично луди само глупости може да се очакват ... !
  • 4 Тая вещица

    6 1 Отговор
    Разката английската фамилия! Жална им майка ....
  • 5 Дръвчо

    1 1 Отговор
    Мен може да ме вземе м/у краката си. Ще ми помогне ама много ще ми помогне. Предварително и благодаря.