Last news in Fakti

10 Април, 2020 17:32 2 948 3

Дядо трогна света с любовта към жена си по време на пандемията (СНИМКА)

  • дядо-
  • баба-
  • възрастен мъж-
  • възрастни хора-
  • семейство

Възрастна двойка просълзи потребителите в социалните мрежи с постъпката си

Потребителите в социалните мрежи се трогнаха до сълзи от снимката на 92-годишния Езра Шапиро и неговата 89-годишна съпруга.

Заради пандемията и карантината възрастната жена няма как да излезе от вкъщи и да посети фризьора си. Затова нейният мъж решил да боядиса косите ѝ. Моментът, в който той се е надвесил над съпругата си с поглед, пълен с любов, е уловен от техния внук, който публикува снимката в социалните мрежи.

Дядо трогна света с любовта към жена си по време на пандемията (СНИМКА)

Езра и съпругата му си казали "да" преди 67 години. Двамата са от Израел, отгледали четири деца и имат десет внучета и седем правнучета. През всичките тези години те не спрели да се обичат силно, също, както в началото. А умилителният кадър е доказателство за любовта и предаността им един към друг.

След публикуването на тяхната снимка десетки потребители пишат, че са трогнати от тази любов, неподвластна нито на времето, нито на тежките обстоятелства в света.

"Това са моите баба и дядо. Той е на 92 години. Дядо ми винаги се е старал баба да се чувства добре, той не е спирал да се грижи за нея. Нещо такова не се вижда всеки ден", пише техният внук Яел.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 criminal

    6 15 Отговор
    Чифутски простотии.......
  • 2 Абе, внуко,

    19 5 Отговор
    вместо да снимаш кекавия си дядо, който едва вижда къде маца, да беше се развъртял ти с четката да овапцаш баба си...
  • 3 Рошко

    2 4 Отговор
    Статийка само да видим що е то еврейска лебов, свързваща дума от психологията, умиление, много са сладки, да ви се промени мирогледа докато робивате на внуците им, да ви факам аз на вас дълбоката психология еврейска долна