12 Април, 2020 10:33 13 897 4

Павел Глоба предрича обрат за тези 3 зодии

  • промяна-
  • обрат-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • павел глоба

Пролетта ще донесе промяна за водните зодии

Павел Глоба предрича обрат за тези 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Пролетта като по традиция носи сериозни промени в живота, които настъпват в различни области. Павел Глоба разкри каква прогноза очаква зодиакалните представители на Водната стихия и за какво трябва да се подготвят.

За Рибите през пролетта ще се отворят възможности, които те не могат да чакат. Шансът да срещнат истинската любов никога не е бил толкова голям, колкото ще бъде в този период.

Представителите от силния пол ще могат да инвестират капитала си, но не трябва да се съгласяват на първото предложение, защото зад него може да се крие измама.

Жените трябва да обърнат внимание на здравето, защото малките неприятности могат да повлекат поредица от заболявания.

За Скорпионите звездите са подготвили голям джакпот - финансовият поток е на тяхна страна, нови възможности за кариера са отворени и късметът играе в ръцете им. Независимо от това, не забравяйте за любимите хора по време на главозамайващите си успехи, защото те се нуждаят от внимание и грижи.

Освен това през пролетта си струва да започнете отношения с повишено внимание - има шанс да влезете в басейна надолу с главата.

Раците не могат да намерят по-подходящо време за пътувания от тази пролет. Те ще могат не само да изпълнят стари мечти, но и да бъдат заредени с положителна енергия и да преминат на ново кармично ниво.

Звездите съветват да не пазят спестяванията си, а да ги изразходват за изпълнение на собствените си желания, защото времето е дошло.

Независимо от това, представителите на този знак трябва да внимават с превозните средства и да ги карат само с трезво съзнание.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мразя Глобите

    7 1 Отговор
    Носете каски иначе глобата ви е в кърпа вързана.
  • 2 габровец от варна

    3 2 Отговор
    Аааа не съм съгласен.Гал Шушон друго каза!😝😅
  • 3 пройчо

    6 1 Отговор
    Нещо по този текст някой дурак-астролог казва ли?:
    "Откровение на йоан,глава 13:
    """ ГЛАВА 13.1. След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше десет корони, а на главите му - богохулни имена....
  • 4 Aaa

    3 0 Отговор
    Идва второ пришествие!