Last news in Fakti

29 Април, 2020 07:00 10 730 0

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Благоприятен ден най-вече за сериозна работа. Не се опитвайте да прехвърляте задачите си на някой друг, ваши са си, все ще ви намерят. Запретвайте ръкави и действайте. Само план ви трябва.

Телец

Забързани последни дни на април се очертават за вас. Ще трябва да сте добре организирани и експедитивни, но пък резултатите ще са удовлетворителни.

Близнаци

Не се превръщайте в Сизиф, бутащ камък към върха отново и отново, отчетете грешките си, анализирайте ги, ако трябва направете си списък. Просто се изяснете със себе си - какво работи и какво не и следвайте собствените си предпочитания.

Рак

По-лабилни ще сте емоционално и решенията ви ще са продиктувани от емоционални причини. Изчакайте, не избързвайте с действията си.

Лъв

Склонни сте да се заблуждавате. Понякога човек има избор между голямото и по-малкото зло и това изглежда плашещо. А може би това е заблуждение?

Дева

Понякога обстоятелствата, в които попадате са доста сложни и трябва да вземате на пръв поглед непосилни решения. Но ако спрете за кратко и оставите мислите си в покой, може би решението само ще блесне пред очите ви.

Везни

Бъдете готови да понесете отговорността за своите действия, каквито и да са те. Не забравяйте, че всяка постъпка има резултат.

Скорпион

Всеки човек има нещо, което прави по-добре от всички други и което му носи радост. Знаете ли кое е това нещо за вас? Ако още не сте го разбрали, открийте го и го правете по-често. Създайте радостта, от която се нуждаете.

Стрелец

Всеки проблем се ражда заедно със своето решение. Важното е честно да се изправите пред него и да не забаравяте, че решението никога не е на плоскостта, в която проблемът е създаден.

Козирог

Ден, в който да подредите отношенията си. Имате нужда от яснотата, която ви дават изречените думи. Но не ги забравяйте.

Водолей

Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите прекалено, защото имате доста завистници. Добре е да помислите да вложите малко пари за жилището си, скоро ще ви потрябват.

Риби

Страховете ви леко ще започнат да се топят,като ланския сняг. Подхождайте творчески към нещата, които правите. Слушайте сърцето си и бъдете смели.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА