1 Май, 2020 07:00 9 533 1

Вашият хороскоп за днес, 01.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Общо взето оптимистично начало на май. Всеки нов месец вдъхва надежда, че предстоят добри времена, нали. Ще се усещате по-бодри и с желание да направите много неща. Просто трябва да сте по-креативни в изявата си.

Телец

Малко по-напрегнат от очакваното ще е днешният ден. Има неща, които не можете да промените, но трябва ли да се ядосвате заради тях. Спомнете си старата молитва - Господи, дай ми сили да променя нещата, които мога, да приема тези, които не мога и да правя разликата между двете.

Близнаци

Хубаво начало на май, влюбено. И как да остане човек спокоен, безразличен, депресиран, когато навън цъфтят люляци? Е, поне по нашите ширини. Добри неща ви носи този месец и ако успеете да преодолеете изблиците на разсеяност, всичко ще се нареди прекрасно.

Рак

По-емоционално от обикновено започвате май. Една несправедливост силно ще ви впечатли. Дайте си сметка каква е причината да ви засегне толкова много и всъщност ваша работа ли е да се занимавате с това.

Лъв

Може би ще покапризничите днес, ще искате да ви обърнат внимание, но без да е прекалено и без да е изпросено. Изобщо едни такива емоционални нужди ще надигнат глава. А може би просто трябва да спрете и да се чуете истински.

Дева

Малко разсеян, малко объркан, но пък с интересни срещи и прозрения е този първи ден на май за вас. Оттеглете се от обичайното, за да го погледнете отстрани. Просто наблюдавайте, търсете повтарящи се елементи. Разбирането ще дойде от само себе си.

Везни

Днес е ден, в който ще видите резултатите от усилията си. Ще се почувствате удовлетворени от нещата, които сте направили. Изобщо, добре започва май, а както изглежда, ще свърши още по-добре.

Скорпион

Контролът е важен и ваш движещ мотив. Изобщо контролът е необходим, но също е нужно и понякога да давате път и на емоцията. Бъдете справедливи със себе си.

Стрелец

Идеи, идеи и мечти, мечти донася този първи майски ден. Ще усещате полъха на свободата, на вътрешния порив да полетите. Бъдете птицата, която винаги сте искали да бъдете.

Козирог

Открийте страстта вътре в себе си. Открийте онова, което истински ви вълнува и заради което не искате да спите и забравяте да ядете. Потрудете се за собствения си вътрешен мир в този ден на труда.

Водолей

Честит май! Най-сетне месец без буква 'р' в името. За вас е възможност да материализирате идеите си, да съберете печалбите си, да дадете тласък на развитието на нещата, към които се стремите. А днес? Днес е ден за сътрудничество и намиране на решения.

Риби

Трудово начало на месеца. Ще има доста неща, които трябва да подредите и изясните. Затова пък ще се почувствате удовлетворени. Месец за нови начинания и най-вече за нова визия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 номад

    0 0 Отговор
    супер простотия адски труден ден няма що