2 Май, 2020 07:00 10 984 0

Вашият хороскоп за днес, 02.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Важен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 02.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Едно такова майско празнично се получава при вас. Интересни предложения и шанс да представите най-чудесните си качества. Само внимавайте с обещанията, преценявайте правилно силите си. Не обещавайте нещо просто от вдъхновение, вложете и рационалност.

Телец

Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниерът и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените какво си струва да запазите.

Близнаци

Безценни са майските съботи, толкова много живот и надежда носят в себе си. А тази ще ви донесе и безценна информация. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Рак

Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее?

Лъв

Не бъдете капризни повече от необходимото. Всяка претенция има смисъл до определен момент, след това вече спира да бъде забелязвана. Обърнете внимание на себе си, от какво имате нужда, какво храни душата ви и ... се нахранете с красота.

Дева

Дори за вас, с вашите невероятни способности да анализирате емоциите на другите, ще има известни предизвикателства днес. Важно е да се стремите към обективни изводи и решения.

Везни

Приятелите правят живота не само по-прекрасен, те го изпълват със смисъл, а днес и с чудесни идеи за забавления. Безценно време е това.

Скорпион

Почивка или не, за целите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата с вътрешна сила, за да се задействате. Нужна ви е малко повече радост.

Стрелец

Светът е необятен и никой друг не го разбира по-добре от вас. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как слънцето и изгрява и на вашата уличка.

Козирог

Странен, на моменти дори малко драматичен ден. Все пак всичко е само в собствения ви ум, нали така? Намерете време за отпускане и релакс.

Водолей

Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата си. Бъдете по-наблюдателни спрямо другите.

Риби

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое си струва да бъде свършено и кое само ще ви натовари. Не се опитвайте да направите всичко сами освен това. Работете умно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА