11 Май, 2020 07:00 7 387 1

Вашият хороскоп за днес, 11.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 11.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста неща сте планирали за днес, а денонощието все още е 24 часа. Само не се обвинявайте, ако не свършите всичко, просто си редуцирайте програмата или намерете помощници. И не се опитвайте всичко и всички да държите под контрол.

Телец

Много се товарите с проблеми, а това ви изтощава емоционално. Опитайте да изчистите съзнанието си от всичко, което ви носи отрицателни емоции. Положителната настройка лекува повече от всичко друго.

Близнаци

Днес животът ви ще е като на театър и вие ще сте главното действащо лице. Естествено, ще очаквате аплодисменти, макар че те може да позакъснеят малко. Важното е да не губите вдъхновение.

Рак

Ще имате нужда да усещате грижата и вниманието на близките си, сякаш това е онази магическа сила, която ви кара да вярвате в живота. А всъщност това, което получавате от света е право пропорционално на онова, което давате, проста сметка. Просто се огледайте и оценете всичко, което идва към Вас.

Лъв

Немислимо количество досадни проблеми ще ви посрещнат сутринта. Раздробете ги на по-малки проблемчета и ги разпердушинвайте един по един. Нищо не е толкова страшно колкото изглежда, освен в собствения ни ум.

Дева

Ще бъдете неудовлетворени от идеите, които имате и от онези, които трябва да осъществявате, затова пък здравето ви ще е желязно. В крайна сметка здравият дух обитава здраво тяло, може би това не са вашите идеи. Помислете над това какво бихте могли да трансформирате.

Везни

С леко напрежение ще започнете този ден, но ако се отдадете на удоволствието на малките познати неща - закуската, кафето, усмивките, всичко ще започне да придобива нов по-добър вид. Къде отиде пословичният ви оптимизъм, изтупайте го от нафталина и го извадете навън, имате много хора да вдъхновявате - не се помайвайте.

Скорпион

Не е най-добрият ден за осъществяване на планове, но пък е идеален за раждане на идеи. Днес сякаш ще сте в люпилнята на всякакви значими и прекрасни неща, така че гледайте и слушайте внимателно, бъдете практични.

Стрелец

Не се депресирайте заради дреболии, какво са всички неща на фона на вечността. Ако нещо ви дразни, сменете мащаба, тогава ще го видите в друга перспектива. А вие определено можете да се справяте с перспективите.

Козирог

Хубав ден за вас. Ще гледате доста трезво на нещата, макар и в ограничен мащаб. Трудно ще успее някой да ви убеди в каквото и да е, а това определено си е загуба за вас. Опитайте да не се държите като кон с капаци и да тръгвате на война срещу всеки инакомислещ.

Водолей

Ще имате нужда да се потопите във фантазиите си, да потърсите спасение в мистичното от практичното. За няколко минути може да се отпуснете и да намерите така нужната хармония. Спирайте от време на време и поемайте дъх, после отново вдигнете скоростта.

Риби

Приятелите са повече от братя, те са повече от роднини или колеги, те просто са приятели. Хубаво е да си давате сметка понякога какво означават в живота ви. Много ли са, малко ли са и кое е важно количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един мил жест за тях, днес!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас Буров

    0 1 Отговор
    "ЧИНОВНИЧЕСТВОТО Е ЧУМАТА на държавата" Атанас Буров!!!!!