Last news in Fakti

7 Май, 2020 09:30 7 259 3

Днешното пълнолуние ще промени заседналия начин на живот на мнозина

  • пълнолуние-
  • скорпион-
  • май

И ще изведе на преден план скрити желания

Днешното пълнолуние ще промени заседналия начин на живот на мнозина - 1
Снимка: Shutterstock

Днес ще станем свидетели на ново астрологично събитие – пълнолуние в Скорпион. То ще настъпи в 13:45 часа на 7 май и ще донесе със себе си известни промени.

Според астролога Дона Пейдж, навлизането на Луната във въпросния зодиакален знак ще промени заседналия начин на живот на мнозина и ще изведе на преден план неговите скрити желания, пише tialoto.bg.

Луната ще бъде по-голяма и ярка на пръв поглед, като вибрациите, излъчвани от нея ще са по-силни. Тя носи още наименованието Цветна, защото бележи цъфтежа на цветята.

Какво да очаквате от пълнолуние в Скорпион?

Разбира се, родените под този знак ще се възползват максимално от силата на Луната и ще бъдат във вихъра си. В дните около пълнолунието те ще имат по-голямо желание за интимност и ще бъдат по-освободени в леглото. Що се отнася до връзките, Скорпионите могат да се конфронтират с половинките си заради своята взискателност, но няма да сложат край на отношенията. Периодът не е подходящ за раздели, съветват астролозите.

От друга страна комуникацията с околните ще е нарушена и Скорпионите ще се бунтуват срещу чуждите решения, но няма да могат да променят нищо. За да не си навлекат неприятности, трябва да премерят действията си.

По думите на Дона Пейдж, освен на Скорпионите, пълнолунието ще повлияе най-много на родените през този месец – Телците. Те трябва да се отърват от всичко онова, което са таели в себе си, както и от токсичните хора, които им пречат на развитието.

Иначе пълнолунието в Скорпион ще рефлектира положително върху любовния живот на по-голямата част от представителите на зодиака. То ще постави страстта на преден план и ще сближи много двойки. Ако в момента сте необвързани, периодът е подходящ за намиране на идеалната половинка, обяснява още астрологът.

Тъй като заради вибрациите на Луната комуникацията е нарушена, внимавайте какво изричате на глас, за да не съжалявате после. Тя ще инициира и много разговори между хора, които по една или друга причина имат да изгладят стари вражди.

На днешния ден, когато настъпва пълнолунието, е хубаво да си купите нещо ново и да изхвърлите старите непотребни вещи, за да внесете положителна енергия в дома си.

Следващото пълнолуние е на 5 юни – в знака Стрелец, с който може да стартирате нови начинания без никакъв проблем.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Педала ще вие

    3 0 Отговор
    като прекуцана мастия за некой карпатски вук.
  • 2 Рошко

    4 0 Отговор
    Не думай, аз и без това не спа вечер, мн искам да ме изненада некоя скорпионка
  • 3 Някой има лозя

    6 0 Отговор
    И няма заседнал начин на живот....! (Но почти няма такива, сега са много работни,, хората,,...!)