Пилешкото месо, приготвено по тази рецепта, се получава много сочно и крехко и не отнема много време.
Необходими продукти:
1 кг пилешки гърди
4 глави лук
4 скилидки чесън
4 с.л. соев сос
2 с.л. горчица
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на малки парчета, а лука - на полукръгове.
Запържете лука, докато поомекне. След това добавете пилешкото месо и счукания чесън. Щом месото побелее, добавете соевия сос и горчицата. Овкусете с черен пипер и сол. Разбъркайте добре и задушете за 5-10 минути, докато месото е готово, но не е станало прекалено твърдо. Поднесете с гарнитура от картофено пюре.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 44 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 ПЕЕВ
10:23 18.05.2020
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 И днес нема да сърбам ромънска помия
11:17 18.05.2020
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Дреме ми
13:53 18.05.2020
9 Този коментар е премахнат от модератор.
10 Този коментар е премахнат от модератор.