ФАКТИ.БГ

Рецепта на деня: Пилешки късчета на тиган с лук и соев сос

За ценителите на бялото пилешко месо

Публикувана: 18 Май, 2020 10:05
10 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 11150
Рецепта на деня: Пилешки късчета на тиган с лук и соев сос
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.6 от 44 гласа.

Пилешкото месо, приготвено по тази рецепта, се получава много сочно и крехко и не отнема много време.

Необходими продукти:

1 кг пилешки гърди

4 глави лук

4 скилидки чесън

4 с.л. соев сос

2 с.л. горчица

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на малки парчета, а лука - на полукръгове.

Запържете лука, докато поомекне. След това добавете пилешкото месо и счукания чесън. Щом месото побелее, добавете соевия сос и горчицата. Овкусете с черен пипер и сол. Разбъркайте добре и задушете за 5-10 минути, докато месото е готово, но не е станало прекалено твърдо. Поднесете с гарнитура от картофено пюре.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.6 от 44 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор
2
Този коментар е премахнат от модератор
ПЕЕВ
3 Отговор
БЕЗ СОЕВ СОС И ГОРЧИЦА А С 3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ЛЮТЕНИЦА СТАВА ПО ДОБРЕ.

Оценка:
-10 +4

4
Този коментар е премахнат от модератор
И днес нема да сърбам ромънска помия
5 Отговор
,, Страотна рецепта,,..!

Оценка:
-4 +7

6
Този коментар е премахнат от модератор
7
Този коментар е премахнат от модератор
Дреме ми
8 Отговор
Сигурно е вкусно..

Оценка:
-3 +8

9
Този коментар е премахнат от модератор
10
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Иво Сиромахов
Сценаристът от „Шоуто на Слави” Иво Сиромахов в подкрепа на мажоритарния вот.
В Англия и Канада има мажоритарна система, там има ли демокрация? С тази система ще избираме личности, а не партийни листи."

Още бисери