Last news in Fakti

16 Май, 2020 11:05 4 863 18

Драма между Елена Йончева и бившия ѝ Пламен

  • елена йончева-
  • бивш мъж-
  • пламен тодров-
  • съд-
  • отношения-
  • дете

Архитектът бил много огорчен и възнамерявал да търси правата си по съдебен път

Елена Йончева и бившият ѝ мъж Пламен Тодоров са в много лоши отношения и скоро ще влязат в съдебната зала, да да разрешават проблемите си.

Бившата журналистка и настояща евродепутатка замина със сина си Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето изобщо не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил много огорчен от този факт и възнамерявал да търси правата си по съдебен път. "Тя похити сина ни", бесен е Пламен.

Политическата кариера Йончева потръгна, но от една година личният ѝ живот търпи сериозна криза. Тя официално се раздели с Тодоров заради изневяра от негова страна. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си фаворитка Виктория, която е едва на 28 години.

Свидетели твърдят, че в началото на миналото лято Елена изгонила Пламен с грандиозен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът ѝ има любовница и с това чашата на тъпението ѝ преляла. Разгневената Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

Елена отдавна подозирала, че бащата на сина ѝ има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточни върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата ѝ била наложителна. Архитектът хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им бързо преминали границата на строгото професионално общуване, пише таблоидът "Уикенд".

От няколко месеца архитектът живее с младата Виктория под един покрив. Това съвсем вбесило Йончева, която взела малкия Теодор със себе си в Брюксел и от яд напълно ограничила контактите с баща му. Пламен дал своето разрешение детето да напусне границите на България, но не подозирал, че няма да го види повече. Преди месец и половина хлапето навърши 4 години, но не успяло да отбележи празника заедно с татко си. Тодоров пък се заканил, че ще заведе дело срещу бившата си, след като не са могли да се разберат като разумни и големи хора.

Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало отлично. В началото архитектът се опитвал да омилостиви Йончева и да организира по-чести срещи със сина си, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго.

Близки до евродепутатката се надявали, че тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата, но уви – излъганата жена била непреклонна.

Връзката на Пламен Тодоров и Елена Йончева започна преди цели 10 години и премина през много изпитания. Журналистката забременя на пределната възраст от 52 г. след няколко опита инвитро в чужбина, но появата на бебето не успя да я превърне в кротка домакиня. Малко след раждането, бившата сърдечна другарка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и макар че постигна успехи в тази област, това се случи за сметка на личния ѝ живот.

Покрай работохолизма ѝ пострадаха отношенията с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, дори не разговаряли. Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, но на връзката им вече е в историята, краят ѝ настъпи с гръм и трясък, а отношенията им в момента са смразени.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    20 1 Отговор
    Е многосложни думи в заглавията!
  • 2 слаботоков

    23 5 Отговор
    Ами да се върне при предишния Сергейчо от Пес! 😀😀😀😀

    Коментиран от #11

  • 3 така така

    17 7 Отговор
    To е цяло чудо как тоя е успл да се уреди с 2 жени... ама в Бантустан това не е чудно.
  • 4 Aaa

    29 8 Отговор
    А какво стана с корупционното разследване на къщите за гости на нейните роднини и милиончетата получени от нея уж за филми, които така и не сме виждали?

    Коментиран от #8

  • 5 Стелт

    10 8 Отговор
    Абе не мога да разбера тези жени защо си падат по плешиви мъже!?

    Коментиран от #12

  • 6 Ленче...и други такива..?!

    13 3 Отговор
    Колко бивши имате...?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Яяя

    7 15 Отговор

    До коментар #4 от "Aaa":

    Няма и да видиш, защото това е една голяма лъжа на най-големият лъжец в държавата, осъден вече от Йончева за клевета.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 3487

    22 8 Отговор

    До коментар #8 от "Яяя":

    Да,бе лъжа.От бедна журналистка на квартира придоби апартамент,къща,вила,земи,гори в и около София по време и след мандата на Станишев.Случсйно и двамата от квартири забогатяха и се изнесоха в Брюксел.Разследващата журналистка Йончева,която изсветляване офшорки и се бореше срещу тях и укриването на данъци се оказа,че също има такава.Сама признава,че по нея и получила от Ц.Василев по нея пари за техника,но техника няма налична.
  • 11 месара

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "слаботоков":

    е тя си е при него 😂
  • 12 моля моля

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Стелт":

    Плешиви са поради излишък на тестостерон и заради това имат по големи "патки"...

    Коментиран от #17

  • 13 Детето

    6 13 Отговор
    ВИНАГИ се дава на майката.Защо той не отиде в Брюксел да види сина си?Йончева е умна жена и няма да го спре
  • 14 Мим

    9 1 Отговор
    Е тази история е голям проблем,но ние какво трябва да направим и тоя проблем ли да мислим,щото са ни малко другите?
  • 15 Разгончена

    8 0 Отговор
    Стои кротка и невинна в Брюсел охаааа
  • 16 Ultra

    8 0 Отговор
    Каква драма, дами и господа:) Просълзих сЪ:)
  • 17 Стелт

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "моля моля":

    А на нас!
  • 18 таквизи ми работи

    2 2 Отговор
    скоро ще влязат в съдебната зала, За да разрешават проблемите си. "Тя похити сина ни!"- бесен е Пламен. Политическата кариера НА Йончева потръгна, "Пoкрaй рaбoтoхoлизмa ѝ пocтрaдaхa oтнoшeниятa c Плaмeн, зaщoтo двaмaтa пoчти нe ce зacичaли в oбщия им дoм, a кoгaтo тoвa ce cлучвaлo, дoри нe рaзгoвaряли." Работохолизмът е като алкохолизма-разделя семейства. Мъжът й като не я чувства вече като жена,ще си намери някоя да я замества. И така е станало впоследствие.