ФАКТИ.БГ

Рецепта за вечеря: Разядка с пушена сьомга и авокадо

Удоволствие за ценители

Публикувана: 21 Май, 2020 16:05
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1312
Рецепта за вечеря: Разядка с пушена сьомга и авокадо
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Необходими продукти:

200 гр. пушена сьомга

200 гр. авокадо

2 с.л. сухо бяло вино

2 - 3 с.л. зехтин

4 - 5 големи зелени маслини

20 мл пресен лимонов сок

1 твърдо сварено яйца

сол

захар

черен пипер

1 - 2 зърна счукан карамфил

копър

Начин на приготвяне:

Нарежете рибата на дребно и отделете кората и вътрешната костилка на авокадото.

В подходящ съд ги смесете заедно с виното, зехтина, обезкостените маслини, свареното яйце, лимоновия сок.

Пасирайте сместа до гладкост и добавете сол на вкус, щипка-две захар, малко черен пипер, добре счукан карамфил и накълцан копър.

Поднесете разядката с брускети, сухарчета или солени бисквити.

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Акхмет
1 Отговор
Чудесно, а за вечеря стек рибай с гарнитура от диво мароканско броколи. Посипано с бял трюфел разбира се!

Оценка:
-1 +1

Старата школа
2 Отговор
От кога пък карамфилите се ядат ?
Едно време ги подарявахме на класната

Оценка:
-0 +3

Съкратен поради кризата
3 Отговор
Докога ще се подиграват с мене?

Оценка:
-0 +5

Лорчето, ценител на хубавото...!
4 Отговор
Сьомга не обичам, но тази салатка бих си я хапнала с удоволствие...!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
ТОП 5