Last news in Fakti

28 Май, 2020 11:57 3 423 6

Две мрачни дати ни очакват през юни

  • дата-
  • прогноза-
  • астрология-
  • затъмнение-
  • хороскоп

Астролозите предупреждават да сме внимателни на тези дати

Две мрачни дати ни очакват през юни - 1
Снимка: Shutterstock

През юни 2020 година едновременно ще се случат две много забележителни астрологични явления, които могат да засегнат някои хора осезателно. През първия месец на лятото ще има не само лунно, но и слънчево затъмнение.

Много астролози смятат, че затъмненията са много опасни периоди. В същото време енергията на тези събития може пък да се окаже и полезна за някои хора. Все пак си струва да бъдете внимателни по време на тях и да не правите нищо необмислено.

През 2020 година се очакват шест затъмнения. Астролозите смятат, че това обяснява защо тази година ще се окаже много трудна за мнозина.

Лунно затъмнение - 5 юни 2020 година

Лунното затъмнение се очаква да бъде на 5 юни. Сянката на земята частично ще покрие спътника, така че той няма да изчезне напълно от небето.

Влиянието на такова явление не може да бъде наречено особено силно и едва ли ще навреди на много хора по някакъв начин. В същото време обаче астролозите смятат, че ако Луната е само частично закрита, тогава може да се случат какви ли не неприятности на повечето хора.

По време на лунното затъмнение трябва да сте максимално внимателни и да не правите нищо, което може да доведе до проблеми. Струва си да се откажете от дълги пътувания или големи покупки. Астролозите казват, че в този ден е добре да сте сами със себе си.

Слънчево затъмнение - 21 юни 2020 година

На 21 юни ще има слънчево затъмнение. Според астролози това явление има доста силно влияние върху хората и може да предизвика кавги и недоразумения. В края на месеца се очаква пръстеновидно слънчево затъмнение, което е по-различно от обичайното.

Луната ще бъде на голямо разстояние от Земята и ще закрие слънцето по такъв начин, че да остане достатъчно ясен ръб. Експерти смятат, че това може да има изключително негативен ефект върху хората и при много от тях ще изникнат неочаквани проблеми.

Ще се наложи много от хората да действат бързо и да вземат светкавични решения, които имат опасност да се окажат фатални.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пройчо

    5 1 Отговор
    Третата е рожденият ден на Тлъстия Бою.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Не религиозен

    2 1 Отговор
    Хайде сега, "ново двайсет"... За мен и онези, които са се доверили за живота си на Бог, има ОБЕЩАНИЕ:
    "Слънцето няма да те повреди денем, Нито луната нощем.
    Господ ще те пази от всяко зло;
    Ще пази душата ти." (Псалм 121 6,7).
    Така стои въпросът и с пълнолонието, което за някои е причина за безсъние....