30 Май, 2020 12:36 6 779 19

Антония Петрова чака бебе №2?

  • антония петрова-
  • антония петрова - батинкова-
  • бебе-
  • бременна-
  • дете

Фенове на миската са забелязали промени в нея, които издават бременност

Антония Петрова сякаш е в щастливо очакване на второ дете малко повече от година след като роди първия си син – Благовест. Мис България 2009 все още се радва на стройна фигура, по която следи от бременност не личат ясно. Но фенове онлайн отбелязват, че лицето и пръстите ѝ изглеждат подути на някои от актуалните ѝ снимки, което може да е признак за втора бременност.

Още когато преди две години каза „Да!” на своя избраник – Ивайло Батинков, Антония Петрова призна, че иска да му роди поне три деца. Двойката не губи време, а веднага се впусна в изпълнение на своя план за създаване на многолюдно семейство. Първата крачка в тази насока е била направена още преди да прозвучат сватбените камбани, защото булката вече е носела първия наследник в рода, когато е облякла сватбената рокля, пише flagman.bg.

Батинкови сключиха брак на 17 юни 2018 г., а малкият Благовест, когото всички в семейството наричат Бест, дойде на бял свят на 17 януари следващата година – имения ден на майка му. Тъй като е родила по естествен път, а не с операция, на Антония не ѝ се налага да чака две години, за да даде живот и на второ дете, както е при жените, чиито деца идват на бял свят със секцио.

Наскоро миската стана на 36 години, а половинката ѝ след няколко месеца ще навърши 42. Вместо да чакат баткото да порасне, щастливите родители явно са преценили, че това трябва да се случи възможно най-рано, ако искат домочадието им да се попълни с поне още един член.

Най-вероятно резултатът от това решение вече е налице, тъй като промените във външния вид на майката се забелязват. Първите признаци на нейната бременност се забелязват в подутите ѝ пръсти. Мис България 2009 е запалена фенка на ексцентричния маникюр. Понеже от години поддържа ноктите си във впечатляващ вид, има навик често да снима ръцете си и да публикува снимките в социалните мрежи. От тези снимки става ясно, че още преди месец пръстите на бившата моделка са започнали да се подуват, а пръстените, с които тя не се разделя, са ѝ отеснели. Това обикновено е сред първите знаци, че една жена очаква дете. Не е случайно, че повечето бременно свалят пръстените си в определен етап от бременността. Самата Тони вече има доста фотоси, от които се вижда, че не носи бижута по ръцете си.

Семейство Батинкови, официално обявяваме голф-сезона за открит! Пирин голф и спа 👨‍👩‍👦🏌🏼‍♀️🏌🏼🥇🏆💝✨

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) на Май 26, 2020 в 1:37 PDT


Вторият признак за нейната бременност е промяната в лицето ѝ. От известно време то е подозрително подуто, като в същото време фигурата на миската остава стройна, както преди. Много хора биха заподозрели зад тази промяна неуспешен опит за разкрасяване с филъри. Подутите пръсти обаче опровергават подобна версия. Не на последно място личи стремежът на Антония да крие корема си на снимките, заставайки зад всевъзможни предмети. Най-често това е детето ѝ, което взима в скута си, или огромни букети цветя като тези, които ѝ бяха подарени наскоро за нейния 36-и рожден ден. Не липсват и кадри, на които бъдещата майка просто мята някаква дреха върху корема си, за да го прикрие.

Тъй като се смята, че още е в началото на бременността, госпожа Петрова-Батинкова се опитва от суеверие да пази в тайна щастливата вест, че в дома ѝ скоро ще плаче второ бебе. Тя не смее да се показва пред непознати, вероятно от страх да не я разконспирират.

Наскоро „Уикенд” писа, че докато мъжът ѝ пазарува, тя се крие в колата на паркинга. Очевидната причина е, че не желае да я виждат зли очи, които могат да я урочасат. Бъдещият татко се грижи подобаващо за своето семейство. Той пълни торбите си с био продукти, за да пази здравето на мама и на бъдещия батко Благовест.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИ ТАКА

    11 1 Отговор
    ДЕ ......КОЙТО СИ ИГРАЕ С ПОМПАТА.......ТАКА СТАВА..............
  • 2 Будалата

    15 2 Отговор
    Демек чакаме крокодилче. Така става като се плаща да си нещо. А то КРОКОДИЛ.
  • 3 Кплта

    5 8 Отговор
    Умрте. Вие от де имате пари за деца? Хората умират от глад. Оставаме на улицата. Вие двамата не ви пука за другите хора. Дано Господ ви накаже.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кубрат

    2 5 Отговор
    Плодят се и?иотител
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 мечо

    4 3 Отговор
    мис гущтер втората снимка ме исплаши утказвам се от жените
  • 10 мечо

    0 2 Отговор
    даже знам от кои заведение са и снимките вав инстагран от боровец са правени нали там едни паржени картови са 7 лева а една бира малка наливна 4 лева
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Почтенните коври

    0 2 Отговор
    Тръшкат само по 1, ограничавайки по този начин генофонда си
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Еей

    2 1 Отговор
    Трябва 5 да роди,тогава ще я ппризная за патриот !
  • 16 Олеле

    5 1 Отговор
    Това е оная където Милен Цветков я изгони от студиото че има ум като на крокодил.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ЗАКЛЕВА СЕ,ЧЕ БЕБЕТО НЯМА ДА ИМА СИЛИКОН И ПРИ "КЪРМЕНЕТО "!?!?!?!?