Last news in Fakti

4 Юни, 2020 13:54 4 601 8

Ваня Ламбева вдигна сватба като от приказките (СНИМКИ)

  • ваня ламбева-
  • сватба-
  • ванчавка-
  • бизнесдама

Бизнесдамата и избраникът ѝ Красимир се врекоха във вярност преди дни

Бизнесдамата Ваня Ламбева каза „да” на любимия си мъж Красимир Василев в последния ден на май. Сватбата на младото семейство може да се нареди сред най-стилните и красиви светски сватби у нас в последните години, пише Шоу Блиц.

Двамата влюбени събраха най-близките си приятели и членове на семейството на изискан обяд в тузарски клуб. Преди това младоженците сключиха граждански брак в компанията на кумовете Искра Стефанова и Росислав Орешаров.

Булката блестеше в нежна и стилна дантелена рокля гарнирана с фантастичен кралски воал, дело на дизайнерката София Борисова. Младоженецът допълваше визията на ослепителната си половинка с класически бежов костюм.

Гостите бяха посрещнати в единствения частен клуб в страната, затворен за външни посетители, с изискана декорация по идея на булката Ваня.

Известна със слабостта си към пътешествията, Монако и перлите, младоженката бе акцентирала именно върху тези теми и нюанси. Всеки от гостите получи за спомен уникална перла в изискана опаковка с изображение на казиното в Монако.

„My way” бе песента, която влюбените бяха избрали за своя първи семеен танц. А менюто за сватбения обяд бе същински пир за сетивата. Изисканите ястия, достойни за кралска трапеза, бяха съчетани с редки сортове вина, подбрани от най-добрите световни изби. Сватбената торта, както се вижда от снимките е истинско произведение на изкуството.

Веднага след бляскавия празник, младоженците отлитат за меден месец. Дестинацията се пази в тайна, но според близки до младото семейство това ще е любимото им Монако.

Ваня и Красимир се запознават преди няколко месеца, макар че дълги години са били в общи среди на свои приятели. Любовта им пламва като във филмите – бурно и страстно. Предприемачът в областта на софтуерните технологии не губи време и на 29 февруари предлага брак на Ваня Ламбева. Носителката на титлата „Мисис дама на годината” не мисли дълго и годежният пръстен грейва на ръката ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    7 0 Отговор
    Тоз му упадало коилото.
  • 2 Биде

    22 0 Отговор
    Абе светнете ме коя е тая и от кво направила паричките?
  • 3 Радо

    11 0 Отговор
    Няма снимки как младоженецът носи булката на ръце, и да си беше турил една вратовръзка барем.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тв Родина

    2 1 Отговор
    Браво на ,,красивото момиче,,...!
  • 7 Страхил

    5 0 Отговор
    Кой булка,кой баба, не знам и не искам,видях снимки и ми станало ясно,ако човек е глупав това е за винаги.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.