Last news in Fakti

8 Юни, 2020 12:34 22 849 16

За какво Денис Ризов е броил 1 милион на Халваджиян? (ВИДЕО)

  • денис ризов-
  • наталия симеонова-
  • маги халваджиян-
  • продуцент-
  • море от любов-
  • водещ

Ризов е подкрепил щедро кариерата на Наталия Симеонова

Близо 1 милион лева е струвало мястото на Наталия Симеонова като водеща в bTV, става ясно от изявление на Маги Халваджиян преди дни. Парите е броил преди години нейният все още законен съпруг Денис Ризов, когато в телевизията тръгнало култовото предаване „Море от любов”. Без неговия принос легендарното предаване едва ли щеше да види бял свят, а Маги Халваджиян може би нямаше да е толкова успешен тв продуцент.

Ако не беше Ризов, Халваджиян е щял да се откаже от телевизията още преди 18 години. Той най-вероятно никога нямаше да развие своята медийна империя, с която днес го познава цяла България. Признанието дойде преди дни от самия продуцент. Оказва се, че Денис Ризов е човекът, на когото той дължи цялата си кариера. Наталия Симеонова пък без парите на мъжа си, който от години не живее с нея, но продължава да я издържа, нямаше да е сред най-емблематичните лица в телевизията у нас. Оказва се, че мъжът ѝ се е изръсил с цял милион, за да я направи тв водеща.

Истината за тези събития лъсва цели 18 години след старта на култовото предаване „Море от любов”, което и до днес остава класика в българския ефир. Самият Маги Халваджиян повдигна завесата над тези любопитни събития в интернет шоуто на рапъра Тото, който тази година бе участник в предаването „Като две капки вода”.

„Море от любов” беше първото ми предаване. С него на практика пробих в телевизиите и от там тръгна всичко”, върна се назад във времето Маги Халваджиян. Той гледал шоуто в Италия, където то имало колосален успех, и решил да го предложи за излъчване в bTV. „Тогава нямахме никакви пари – само ентусиазъм в изобилие”, сподели продуцентът. Въпреки това той по някакъв начин успява да събере огромна сума, залагайки всичко, което притежава. Казва, че купува правата на шоуто и снима едно демонстрационно предаване, което да представи в телевизията (истината е, че поне година „Море от любов” се излъчва у нас без платен лиценз – б.р.). Халваджиян налива в това не само собствените си средства, но и средства, които взима от роднини и познати, залагайки всичко на една карта. Показва шоуто в телевизията, но отговорът, който получава, е „Не!”. В телевизията решават, че подобно предаване няма как да се снима в България. Според тогавашните шефове в медията българските мъже са мачовци, които никога няма да влязат в тв студио, за да се обяснят в любов на жените си. Не виждат никакъв смисъл да го излъчват.

Маги остава на червено. В отчаянието си той звъни на Денис Ризов. По онова време той все още живее с Наталия, която пък Маги избира за водеща. „Край с мен! Телевизията няма да пусне предаването! Пред фалит съм, заложих всичко”, вайка се отчаяния Халваджиян. За щастие обаче по онова време рокаджията развива мащабен бизнес с внос на козметика и шампоани от САЩ и разполага с достатъчно средства, за да го измъкне от блатото. Той купува рекламно време във все още несъществуващото шоу, само и само в bTV да погледнат сериозно на него и да го пуснат в ефир. Условието, разбира се, е водеща да остане Наталия Симеонова.

Според слуховете, Денис е броил най-малко милион за реклами, от които бизнесът му нямал нужда, само и само жена му да е на екран. За щастие на целия екип, шоуто става хит още с първите си няколко издания. Зрителите доближават 1 милион, което за събота следобед си е цяло постижение. От частната медия обаче продължават да отказват да наливат пари в предаването. „Там много обичат всичко да им е безплатно – маниер, който май им е останал и до сега!”, дразни се до ден днешен Маги Халваджиян. В един момент на Денис му писва да плаща, за да ходи жена му на работа, а приятелят му да си изхранва семейството. Арменецът за пореден път предлага на bTV да поемат отговорността за производството на „Море от любов”, но получава поредния отказ, цитира го "Уикенд".

Решението на проблема отново идва от страна на рокаджията. Като разбира, че телевизията не иска да плаща, предлага в рекламното време, което е платил, да покаже голия си задник. „Това ще бъде рекламата ми в следващия брой на шоуто! Ще си сваля гащите и ще си покажа задника! Това ще стои в ефир 30 секунди!”, отсича Ризов. Изправени пред опасността да излъчат подобен кадър, в bTV решават да избегнат скандала и все пак поемат издръжката на „Море от любов”.

Следват 12 години, в които Наталия Симеонова е на екран с предаването, а Маги Халваджиян създава цяла медийна империя. До ден днешен обаче той признава, че без Денис Ризов всичко това най-вероятно нямаше да се случи.  Днес Маги Халваджиян е в особени отношения и с Наталия Симеонова, и с Денис Ризов. Арменецът смята, че блондинката го е предала, като не си е тръгнала от медията, когато предаването бе свалено от ефир. Тя остана в телевизията с ново шоу, което обаче не просъществува дълго. „Маги години наред ми се сърдеше и не ми говореше и не можех да си обясня защо го прави”, тъгуваше чувствителната Наталия. 


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    61 6 Отговор
    Денис Ризов е мъж. С голямо сърце.
  • 2 И пак по арменски

    45 4 Отговор
    Без измама нищо не става...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 трясъ

    28 4 Отговор
    Наталия Симеонова е надебеляла и е станала като свинкя. Имала е някакъв хормонален проблем, горката. Рошавата русокоска вече не прилича на себе си.
  • 5 Хехе

    25 3 Отговор
    За ново BMW 7 серия INDIVIDUAL разбира се, как за какво.
    Требе да е INDIVIDUAL че иначе ни може чиляка.
    А сега след последното предаване - Кретени пускат SMS, може и да си боядиса косата най-накрая човека, и да смени тия дънки, че се разпаднаха вече.
  • 6 Арменец

    31 5 Отговор
    Големи леваци сте българите. Ей така си живея на ваш гръб цял живот като цар. Да сте ми живи и здрави.
  • 7 dada

    32 3 Отговор
    А парите са от Георги Илиев, ама тихо не казвайте на никой.
  • 8 фен

    24 4 Отговор
    И от къде Даниел Ризов да има толкова пари?

    Коментиран от #11

  • 9 отегчен

    18 2 Отговор
    Отивам да повърна.
  • 10 11111111111111

    7 1 Отговор
    Наталия Влюбльоная
  • 11 Емил

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "фен":

    Според името - руски евреин! Какво е един милион лв. за един истински ешкенази?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Радостин

    4 2 Отговор
    Статията не абсолютно коректна, защото аз бях първия герой в епизод 1 на "Море от любов" през далечната 2002 г., и това със сигурност не е първото телевизионно предаване на Маги. Първото предаване на г-н Халваджиян е "Сладко отмъщение" или както му беше името тогава, не съм на 100% сигурен. Казавам го защото ми се е запечатало в съзнанието, всички статуетки които видях в офиса им тогава... Сигурно и за него някой е броил милион??!?

    Коментиран от #15

  • 14 драгият зрител

    1 1 Отговор
    Броил 1 млн., защото го е имал. Евала на Денис. И да не си помисли някой, че това е корупция. Корупция е бутилка уиски дадена на лекуващия доктор.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Анонимен

    1 0 Отговор
    1 млн. си бяха много пари. Една наша приятелка купи на Равда земя, но през 1988 се омъжи за Ьики германеца, а той в банка получаваше в Гер ания, Франкфурт 10 хиляди, много са, а що ги е давал. Арменците са находчиви, а българите балами и много наивници хехе нашата арменка с бай Али и тя... Гледаше на боб, кати, на незнам каква попова вода и във водата лири пускаха й, самата тя разказваше и се смееше. Ул. Бреза, а осиновената щерка лейля у дград се омъжи.. Цирк по българо-арменски. Да йоди Денис се оплаче на арменският поп, че са го прецакали с 1 млн.