Last news in Fakti

8 Юни, 2020 17:31 6 849 9

Модел изхарчи много пари, за да бъде като Кардашиян и… (СНИМКИ)

  • модел-
  • пластични операции-
  • кортни кардашиян-
  • прилика-
  • бразилски модел-
  • нати кихара

Резултатът надмина всички очаквания и донесе на красавицата слава в социалните мрежи

33-годишна манекенка от Бразилия признава, че е пристрастена към пластичната хирургия и прави всичко възможно, за да заприлича на своя идол от клана Кардашиян. Според красавицата, тя вече е похарчила впечатляващите 200 хиляди долара, за да изглежда като Кортни Кардашиян - модел, бизнесдама и сестра на Ким Кардашиян.

Моделът на Playboy Нати Кихара е похарчила наистина огромна сума за пластични операции и изобщо не съжалява за това. Хората, които я виждат, постоянно я смятат за Кортни Кардашиян, което всъщност и винаги е искала.

За да се доближи максимално до идеала си, Нати се е подложила на ринопластика, премахване на мазнини от бузите, повдигане на веждите и разбира се, филъри за устни, пише британският таблоид  DailyStar".

Нати се възхищава не само от външния вид на Кардашиян, но и от целия ѝ образ. От начина на живот до естетиката, която тя споделя с феновете си.

"Аз отдавна съм ѝ фенка и отдавна усещам сходство с нейната личност, начин на живот, отношение към хората и, разбира се, с красотата ѝ. За да изглеждам като нея, претърпях пет операции и много други козметични процедури без оперативни интервенции", споделя Нати Кихара.

Въпреки очевидното си сходство със звездата, Нати не е 100% доволна от резултата. Затова в близко бъдеще тя отново планира да се подложи на операция, защото пандемията от COVID-19 не я плаши. Тя е сигурна - всяка нова операция я прави все по-привлекателна.

Дори ако пандемията не премине тази година, ситуацията няма да спре модела да легне под ножа.

"Не се страхувам от коронавируса и кризата и ако трябва да си направя още операции, ще го направя. Ще го направя независимо от вируса", категорично заявява бразилката.

"Разбира се, получавам комплименти все повече и повече, защото продължавам да подобрявам тялото си. Винаги съм се грижела за себе си, занимавах се със спорт и внимавах с храненето. Но когато започнах да следя живота на Кортни и да приличам на нея, вниманието към мен стана многократно повече", казва още Нати Кихара.

Благодарение на външния си вид красавицата може да се похвали със солидна слава в социалните мрежи и с над 372 000 последователи в Instagram.Те се възхищават на всяка нова публикация на манекенката.

"Твоето тяло е произведение на изкуството". "Муза, обожавам те, ти си моето вдъхновение", пишат някои от феновете.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    23 4 Отговор
    Тази бива!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЦСКА умре

    13 0 Отговор
    Егати Бразилката, таа е толко Бразилка, колкото Тошко Неделев е играл за Челси.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ученикът

    9 3 Отговор
    уау още една хубава какичка а на тази снимка дето е с черното дантелено боди се вижда част от ареола на дясното й зърно. найстина много много яко
  • 6 гост

    8 0 Отговор
    Тази може да счупи цяло стадо патки и да не й мигне окото. Може и за нищо да не става, де да я знаеш, това, че се е барнала не значи, че може нещо повече от селфита.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.