Last news in Fakti

11 Юни, 2020 11:32 5 412 9

Тези двойки зодии се влюбват от пръв поглед

  • влюбени-
  • любов-
  • двойки-
  • зодии-
  • зодиак-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп

При тези 7 двойки любовта пламва в един миг

Тези двойки зодии се влюбват от пръв поглед - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта е дълбоко чувство и обвързаност, която не може да се нарече случайност. Този романтичен процес също попада под контрола на звездите, смятат астролози.

Оказва се, че нещо подобно почти винаги се случва между определени знаци на зодиака. При тези двойки чувствата пламват със светкавична скорост, пише jenata.blitz.bg.

Овен и Везни

Това е случаят, при който противоположностите се привличат. Както по външен вид, така и по характер и вяра, те са коренно различни. Но те не влизат в конфликт, а се допълват. Овен и Везни не са просто любовници, а истински екип. Такава светкавична любов, като правило, се развива в силна дългосрочна връзка.

Телец и Дева

Изглежда, че са създадени един за друг. И двамата са практични, благоразумни, светски и склонни към перфекционизъм. Когато Телец и Дева се срещнат, започва да им се струва, че те са се търсили цял живот. Между тях цари пълна хармония и взаимно разбирателство.

Рак и Козирог

На пръв поглед изобщо нямат нищо общо. Но колкото повече се опознават, толкова по-ясно разбират, че няма повече смисъл да си търсят друг партньор. Ракът и Козирогът са много различни по своята същност, но те са обединени от желание за стабилност и уважение към семейните ценности. 

Близнаци и Стрелец

Техният интелектуален потенциал ги обединява. Близнаци и Стрелец са всестранно развити личности, те винаги имат за какво да говорят. Именно на тази основа по правило започва романс между тях. Вярно, отношенията им не се развиват лесно. Но, ако могат да издържат на всички трудности и разногласия, тогава те ще имат щастливо бъдеще.

Лъв и Лъв

Двама светли и страстни хора просто не могат да не бъдат очаровани един от друг от пръв поглед. Вярно е, че тези отношения обикновено са краткосрочни. Когато страстта започва да избледнява, любовта започва да отслабва. Ако не намерят общи стремежи и ценности, най-вероятно този съюз ще се разпадне. 

Козирог и Дева

Те са истински съвместими хора. Изглежда, че са се познавали цял живот. Козирогът е привлечен от прагматизма и пестеливостта на Девата. Девата е привлечена от мистерията и вдъхновението на Козирога. Още от първите секунди обръщат внимание един на друг. Тази мигновена светкавица почти винаги прераства в силен съюз.

Водолей и Риби

Представители на два водни знака, сякаш са магнетично привлечени един към друг. Земните и практични Водолеи просто са луди по креативността и вдъхновяването у Рибите. Това са идеални партньори, които се подкрепят взаимно във всички начинания и могат също така искрено да се радват на успехите един на друг.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срамота

    11 2 Отговор
    A,ми къдей Скорпиона бе Съби?

    Коментиран от #3, #4, #7

  • 2 Шаран в тиган

    8 0 Отговор
    Ми не знам , ама аз съм зодия Риба и със Скорпионките съм правил най-неземния секс ! Иначе имам бая практически опит с повечето зодии ! Веднъж една надарена Скорпионка направо ме подхвърли извън леглото като се разлудя ! :)
  • 3 Майна

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Срамота":

    Да бе, що ни пренебрегват така?
  • 4 баро вкаров

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Срамота":

    Той няма толкова развит мозък за подобни чувства.
  • 5 Водолей

    2 2 Отговор
    Аз Риби не харесвам.Лъв е друга работа
  • 6 Алфа Ромео

    0 0 Отговор
    Аз съм Риби и най-добре се пасвам с жена Рак, светкавично привличане има.
  • 7 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Срамота":

    Защото скорпиончето не е съвместимо с никой :)
  • 8 Скорпи

    2 0 Отговор
    Пак забравихте скорпиона...както при темата за портмонетата...ай,стига вече с тази зодиакална дискриминация!!!
  • 9 Танос

    0 0 Отговор
    Тъпи ли сте? Водолей е въздушна зодия