15 Юни, 2020 09:30 4 781 11

Георги Шопов е големият победител в "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • георги шопов-
  • победител-
  • риалити-
  • музика-
  • състезание-
  • конкурс

Финалът на седмия сезон на състезанието за таланти се проведе снощи

Георги Шопов от отбора на Иван Лечев е големият победител в седмия сезон на музикалното риалити състезание - "Гласът на България“. Това се случи след оспорвана битка на големия финал на шоуто.

На второ място се нареди Йоана Сашова от отбора на Графа, на трето - Юлия Йорданова-Керана от отбора на Камелия, а на четвърто - Елена Сиракова от отбора на Михаела, предава plovdiv24.bg.

"Искам да поверя тази награда на "Гласът на България“ и на bTV и да ми обещаете, че ще направим търг и събраните пари искам да отидат за децата на България. За деца, които имат нужда от трансплантации, от кувьози и от всичко, от което имат нужда. Правя го от цялото си сърце. Вярвайте в мечтите си“, заяви Георги Шопов след като беше награден.

 

Зрителите избраха 8 изключителни таланти, които се бореха за титлата и наградата от 50 000 лева. Това бяха Кристина Дончева, Керана, Георги Шопов, Александър Георгиев, Йоана Сашова, Илин Папазян, Пламен Бонев и Елена Сиракова.

Регламентът тази година бе по-различен. За първи път и четиримата треньори бяха с равен шанс да се докажат.

Камелия се бори за първата си победа в "Гласът на България“ с гласовете на Керана и Кристина Дончева, Михаела Филева – с тези на Елена Сиракова и Илин Папазян, Графа – с младите надежди Йоана Сашова и Александър Георгиев, а двукратният носител на титлата Иван Лечев – със съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.

Финалистите изпяха най-горещите световни хитове на големия концерт на живо. На последния грандиозен концерт за сезона прозвучаха песни на Justin Timberlake, "The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, "Destiny’s Child“, както и кавър на поп фолк хит на Галена.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е и ?

    8 9 Отговор
    Отбори,треньори и после...музикално реалити.
    За спорт ли става въпрос,за мисирска неграмотност или музикантите от журито се срамуват вече да се нарекат музиканти.
  • 2 Истината е че

    17 30 Отговор
    тоя спечели не щото пя най-добре а просто защото народа го съжали ...
  • 3 кметъла

    41 3 Отговор
    Рок енд рола пак победи чалгата.
  • 4 ДО 2

    38 11 Отговор
    НАРОДА НЕ ГО Е СЪЖАЛИЛ А ГО ОЦЕНИ РЕАЛНО-ТОЙ ПЕЕ А НЕ ВИЕ КАТО ОНЕЗИ КОЗИ ОСВЕН ТОВА ПЕЕ И НА БЪЛГАРСКИ..
  • 5 ДОЛУ ЧАЛГАТА

    21 3 Отговор
    AC/DC
  • 6 Аудиофил

    7 16 Отговор
    Трагичен е. Става, но не и за финал. Със сигурност имаше по-добри, нооо мобилизацията на sms-и си каза думата. И Керана и Елена са по-комплексни певци от него, че дори и малката (колкото и да не искам да го призная. Сезона беше мн слаб.
  • 7 Певеца

    16 10 Отговор
    Тук би трябвало да се оценява ТАЛАНТ, а не съчувствие или съжаление. Как бихте гласували, ако оценяването ставаше само чрез слух, без визия?Едва ли Георги Шопов би спечелил, ако бе нормален( без тикове), но във времена на евроатлантически ценности и политкоректност нищо чудно вотът да е манипулиран.
  • 8 Шопо

    17 5 Отговор
    Най -накрая музиката победи циганочалгата !!!
  • 9 РЕАЛИСТ

    7 1 Отговор
    има глас
    изпълни много добре мелодични песни
    народът разбира от мелодични, красиви песни
    затова го избра
    другите изпълнители бяха по-добри
    с трудни песни, сценично поведение и визия
    но това е за специалистите-музиканти
    обикновеният човек се дразни от сложните неща
    и да има и доза съчувствие..както и при талантите
    стана - избраха един сляп имитатор, а имаше такива изявени
    и неповторими таланти...
    Но каквото и да си говорим става въпрос за пари...от SMS-и за това
    е включен народът...

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Най-истинският и точен коментар! Абсолютно вярно! Следва да се вземе предвид факта, че стратегията какви песни ще пее даден състезател оказва изключително голямо значение за успеха му! Може да има страхотни певчески данни, но когато песните не допадат на масата, вероятността от успех е много малка.
  • 11 Любител

    1 1 Отговор
    Георги спечели, дори Иван Лечев остана изненадан. Георги спечели със стратегия. Афишира със, семейство, детето,борбата за оцеляване в тез трудни времена. Нима Керана не иска един ден да бъде пример на своето дете?Нима Йоана не иска един ден децата и да се гордеят с нея? Никой от тях не афишира с това. За мен победителят е Керана, тя ме спечели със Скромността си, със Гласа си.