Last news in Fakti

22 Юни, 2020 10:54 8 782 43

Цитиридис се заяде със Слави

  • николаос цитиридис-
  • слави трифонов-
  • бтв-
  • шоу-
  • вечерно шоу

Младият водещ набира самочувствие покрай работата си в ефира

Откакто стана водещ и то в голяма медия като bTV, Николаос Цитиридис се сдоби с широка популярност и много почитателки. Гологлавият комик доскоро бе необвързан, но покрай славата е успял да забърше ново гадже. Той сподели в ефира на телевизията, че от няколко месеца има приятелка, в която е влюбен, макар че още не живеят под един покрив.

Николаос се хвали, че често получава неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои от фенките ми се ограничавали до пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали свои разголени снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но няма как да отговаря на такива провокации, тъй като в момента сърцето му е заето. 

За приятелката на водещия се знае, че се занимава с реклама и не е известна в публичното пространство. Срещнали се покрай общи познати и веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Подобно на Николаос, младата дама също харесва домашните любимци, но отглежда куче, а не котка. 

Цитиридис неведнъж е разказвал за своята домашна любимка Карма, за която се грижи с голяма любов. "Преди се смеех на хората, които наричат животните си "моето бебе", но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да зная, че е добре", споделя Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл, че никога няма да има общо с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило. 

Засега водещият и гаджето му още не живеят заедно, но той вече я е запознал с майка си и с всичките си приятели. Така дал заявка, че иска сериозна връзка и не търси еднократни забавления. Всъщност Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения, а с бившата му приятелка Моника даже стигат до годеж. Той е само на 20 години, когато поднася пръстен на тогавашната си изгора и предлага брак. Двойката започва да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнава, че са твърде млади за такава важна стъпка. "Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава разбрах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях ѝ подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", признава водещият. И допълва, че с бившата му са се разделили без скандали, въпреки създалата се ситуация. 

С днешна дата Цитиридис жъне успех не само в личния живот, но и в професията. Запознати издават, че откакто се подвизава в телевизията, финансовото му състояние се подобрило и той напуснал скромната си гарсониера, местейки се по-широко жилище. Напълно възможно е скоро гаджето му да го последва и да се нанесе при него. 

Междувременно Николаос коментира, че се дразни на изказванията, които го определят като "заместник на Слави Трифонов". "Ако бях такъв, това би означавало, че Слави ще се върне. Не съм му заместник! Да кажеш, че съм "новия Слави" повече бих го разбрал, ама това означава, че ще се наложи да си правя и партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?!",  споделя Цитиридис. 

Все пак той открива в себе си известно сходство с Дългия – някога и двамата били с дълги коси и обеци на ушите, и двамата се увличат по музиката. Слави обаче винаги е предпочитал чалгата, докато Николаос се кефи на рокендрола и свири на барабани. "Не сме се срещали досега, но знам, че няколко пъти си е позволявал да говори неща за мен в публичното пространство, които аз не бих изрекъл за човек, когото не познавам. Като го видя, бих му казал:"Какво става, чиче?". Само това – и ще видя как ще реагира", споделя Цитиридис за обидното отношение, което Трифонов демонстрира спрямо него, откакто новото шоу тръгна в ефир, пише "Уикенд". 

За 26-годишния младеж с големи амбиции телевизията се оказала истинско предизвикателство, но не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкова лесно да водиш предаване, колкото му изглеждало първоначално. Николаос казва, че майка му е най-големият му критик, но невинаги се вслушва с съветите ѝ. "Приемам само градивна критика!", шегува се водещият.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    97 22 Отговор
    Няма такова лигаво и противно човече, по зле е и от Слави
  • 2 3253535345

    62 12 Отговор
    изкара късмет, че почна в бтв иначе мацките щеше да ги гледа от въртолет :)))))))))))))))

    Коментиран от #4

  • 3 мазната усмивчица

    91 20 Отговор
    За нищо не става Цициридата, нескопосан опит да му правите ПР и да му вдигате рейтинга и то на гърба Славчо! Кое си не става, ми не става!
  • 4 рътр544

    34 4 Отговор

    До коментар #2 от "3253535345":

    И цял живот ще се чуди тая е с мен заради славата или самия мен , но той си знае отговора :))))))))))))

    Коментиран от #17

  • 5 ТеЛе зрител

    50 13 Отговор
    Когато избирате между Цитиридис и Слави, правилния избор е да не гледате и двамата.
  • 6 3.14К

    39 13 Отговор
    Това за чичето нали го писахте преди няколко месеца. Или сега е момента да се плюе по Слави.
  • 7 Хахахахахаа

    5 4 Отговор
    Ууууууууууууууууууиииииииииииииййййййййй!!!!!???+?1+!!!!
  • 8 Обикновен човек

    41 10 Отговор
    Защо му правите пиар на това недоразумение на природата в човешки образ???
  • 9 Абе

    35 12 Отговор
    Тоя малкия наистина си е повярвал, жалко, че до юли месец и довиждане.

    Коментиран от #36

  • 10 Те такива са завистливи(Грозните..!)

    17 7 Отговор
    И непрекъснато се заяждат...!
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 8 Отговор
    господина от БТВ да не забравя защото колелото на живота се върти
  • 12 АААААА

    15 4 Отговор
    МЕСТИМ ЛИ ГО????
  • 13 На баба ти фърчилото

    46 10 Отговор
    Цитиридис, Цитиридис. Много ти върви шоуто, затова ти го отрязяха в петък вечер. Още малко ще го дават по една, две вечери и накрая знаеш какво следва. Срещу Слави да вървиш не можеш да го стигнеш. Ако рейтинговите агенции бяха като в нормалните страни отдавна щеше да си на боклука.
  • 14 Малкия

    42 13 Отговор
    Изкарай барабаните ,с които ,,свириш",на Орлов мост и събери 100 000 човека и от там питай :трябва ли всеки водещ да си прави партия.Накарай министъра на финансите да признае,че всяка година раздава,,по грешка" по 4 млн.на парламентарно представените партии.Направи референдум в който участват почти три млн.Можеш ли?Тогава какво чакаш?Направи го!

    Коментиран от #19

  • 15 всеки с вкуса си

    24 33 Отговор
    Харесва ми много повече от чалгаджията. Всъщност оня не го гледах от много години. Винаги в предаването му е прозирало желание за власт и някаква простащина . А бе беше си предаване точно за чалгаджии.
  • 16 Човек

    32 17 Отговор
    Това мекотело няма нито едно от качествата на Слави.Отначало дразнеше с имитацията.Сега просто буди СЪЖАЛЕНИЕ.

    Коментиран от #22

  • 17 Алфа Вълкът

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "рътр544":

    Кой бе, Добрина Чешмеджиева ли? 😆😆😆
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 блажени са вярващите

    23 4 Отговор

    До коментар #14 от "Малкия":

    Гледайте малко по широко на нещата , за да не ви лъжат. Не забрявайте и интервюто му с Бойко Борисов - беше тъжна картинка за наперения уж Слави. Може да е дълъг , но се преви на три ката пред НЕГО.

    Коментиран от #21, #29

  • 20 гост

    21 11 Отговор
    Когато , Слави е правил шоу ти си ходил под масата и си правил брбрбр с пръст на устата , само можеш да се учиш от него
  • 21 Алфа Вълкът

    13 13 Отговор

    До коментар #19 от "блажени са вярващите":

    Бойко е стара МУТРА, а Слави е стара МУТРЕСА, някой ако си мисли, че Слави е алтернатива на БСП и ГЕРБ значи е много наивен. Нищо чудно да направят една тройна коалиция и да ни затрият на цяло.
  • 22 Главун

    12 12 Отговор

    До коментар #16 от "Човек":

    А какви са качествата на чалгаря? Натурална профанщина и селски хумор, ли?
  • 23 цербер

    2 1 Отговор
    Някои от фенките ми се ограничавали до пикантни съобщения, ОТ ФЕНКИТЕ МУ....
  • 24 Коментатор

    15 10 Отговор
    Новият водещ на шоуто по бТВ не показва вкус към чалгата и може би затова не е харесван от висококултурната българска публика...
  • 25 Коко

    8 12 Отговор
    Егати наглия юрук.типичен гръцки офчар в костюм.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 баджо

    5 2 Отговор
    Задай му на чалгара, без милост
  • 29 Малкия

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "блажени са вярващите":

    Твърде стар съм да вярвам на когото и да е.Става въпрос кой какви възможности има. В мафиотския свят се постъпва така.Показваш покорство и нанасяш удар в удобния момент.Гледай филма,, Стоте".Сега ще почне по някоя от телевизиите.Макар и детски има какво да се научи за приятелство,подлост ,предателство,благородство,отговорност.Бъдете здрави!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Behemoth

    10 4 Отговор
    Е то при тоя няма никакъв хумор ,даже и народен Хаххаххх...абсолютно ,неприятно ,лишено от чувство за хумор същество..

    Коментиран от #32, #34

  • 32 Главун

    1 6 Отговор

    До коментар #31 от "Behemoth":

    За слави говориш нали?
  • 33 станишев

    5 4 Отговор
    Гейзеридис не се прави на хетеро сексуален хахах айде да не се правим на голямата работа от БиТиВито
  • 34 Behemoth

    4 5 Отговор

    До коментар #31 от "Behemoth":

    Не, за тоя озъбения на снимката...чувството му за хумор е като твоето...на дърво нападнато от корояди!

    Коментиран от #35

  • 35 Behemoth

    1 3 Отговор

    До коментар #34 от "Behemoth":

    За Главуна беше ... ХАХХАХХ...колко смешно име хаххахх...
  • 36 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Абе":

    Здравейте



    Ще го изльчват


    И след това
  • 37 ЪРП

    5 3 Отговор
    ДРЪН, ДРЪН ,ЧЕ ПЛЯС...!!!!!!
    СТАТИЯТА Е ЖААААЛЪК PR!!! ФАКТ
  • 38 гецо

    2 1 Отговор
    БТВ си е диктатура както другите телевизии на властта , всяка една негова дума е минала през тяхната цедка, той просто се е продал за слава. Не го обвинявайте него, нищо не зависи от него.
  • 39 Малко Българи ли Има

    1 2 Отговор
    ДО КАДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ НЯМАМЕ ЛИ КАДРИ

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Коментатор

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Малко Българи ли Има":

    ДОКЪДЕ се докарахме?! Неграмотните да се къхарят за кадрите в телевизиите...
  • 43 СТРАХ

    2 2 Отговор
    ЦИКИРИКИС Е СЛАБО ФЕРМЕНТИРАЛА БОЗА ПРЕД СЛАВИ КОИТО ЗАЕДНО С РАДЕВ СА СТРАШИЛИЩА ЗА БАНКЯНСКИЯ УТРЕПЕРИЛ СЕ ПАДИШАХ ......................