Last news in Fakti

27 Юни, 2020 13:14 12 538 11

Появи се шокиращо подозрение за Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • принц хари-
  • бременна

Бременна ли е отново съпругата на Хари?

Появи се шокиращо подозрение за Меган Маркъл - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки че вече от значително дълго време живеят далеч от Великобритания и суетата около кралското семейство, Меган Маркъл и принц Хари продължават да бъдат сред горещите теми както в медиите, така и в устите на британците. 

Кралската двойка, която се оказа от задълженията си и забегна в Америка продължава да вълнува жителите на Острова, пише jenata.blitz.bg. 

Скандално подозрение за херцогинята на Съсекс обаче в последно време е изправило на нокти цялото кралско семейство, а всеки се надява, че информациите не са верни и Маркъл не би допуснала нещо подобно.

Според близки до кралското семейство, може да се окаже, че съпругата на принц Хари вече е бременна с второто си дете, а семейството на херцога на Съсекс дори и не подозира за това.

Хари и Меган в момента живеят в Лос Анджелис, никой вече не ги засича на улицата, а двамата са активни главно онлайн, където общуват с феновете си. Много от почитателите на двойката смятат, че наистина има шанс Маркъл да е бременна с второ дете, но да пази новината в тайна.

Няма как да не припомним, че още, когато на бял свят се появи първото дете на двойката - Арчи, двамата казаха, че се надяват да си имат още едно, което да не е много по-малко от първото. 

Ако Меган наистина мълчи и е бременна, то според експерти това би бил истински удар за принц Чарлз и принц Уилям и означава, че Хари не само се е разделил с кралските си задължения, но и с роднините си.

Все пак не е в стила на Маркъл да крие такива новини. Още през първата си бременност тя непрекъснато докосваше корема си. Карантината приключи и най-вероятно скоро всички ще разберем дали съмненията са правилни.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нане

    54 3 Отговор
    Шокирах се отвсекъде

    Коментиран от #10

  • 2 ПЕНКО

    4 17 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЕЛИМИНИРАНЕТО НА ЕВРЕСКАТА ИЗГЪЗИЦА ЗА ГОСПОД И ХРИСТОС И В ПОСЛЕДСТВИЕ СЪЩОТО- ПРИ МЮСЛИ -МАНСКАТА ЕВРЕЙСКА ИЗГЪЗИЦА !!!СИЛЕН РИМ - СЛАБ РИМ И КОЙ ЦАР -КОЙ КРАЛ -КОЙ СУЛТАН И СУМАТИ ВАСАЛИ !!! МОЖЕТЕ ЛИ ДА СЕ" КРЪСТИТЕ "С ЛЯВАТА РЪКА /ДЯСНАТА Е АУТ/ ???? КОЙ Е ПО ОБИЧЕН НА "БОГ" - АДАМ ИЛИ ХРИСТОС !! ЛЕЛЕ ТЪПИ ТЪПИ -ЛЕЛЕ -ЛЕЛЕ И СИЕ !!!!!!!!??????????!!!!!!!
  • 3 Лорчето от красивия град...!

    6 6 Отговор
    Много правилно казано, че вълнува тази тема, хората от Острова, второ нанесли са се в един от хубавите мегаполис на,, УСА,,, трето рискуват с тази бременност, да се роди,, маралок,,....!
  • 4 Тодоров

    39 5 Отговор
    Абе Събинче,какво шокиращо има в това една жена да е бременна. Факти съвсем изпростява с допускането на подобни заглавия. Уважавайте малко повече потребителите на сайта ви. Пък то и една новина, толкова важна, че......

    Коментиран от #6

  • 5 Мария

    25 3 Отговор
    "Шокиращо подозрение" - а бе Събинче може ли така ?
  • 6 Абе господине

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тодоров":

    Не се вълнувайте, чак толкова, ще вземе да,, родите,, преди,, маралокова,,...!
  • 7 Янко

    20 7 Отговор
    На мене ми е през оная за черната херцогиня.
  • 8 Истината

    6 0 Отговор
    Дано да е вярно, това са хубави работи... Нека се чукатят там и това е, полезно е за организма... Кво ще ги слуша, да боцка на топло и това е.
  • 9 цербер

    4 2 Отговор
    Кралската двойка, която се оТказа от задълженията си.
  • 10 Вуте

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нане":

    Я па се проснАх възнак. И ритам с четирите лапи. 🤣
  • 11 Бактисал

    1 1 Отговор
    Това Меганче е голямо дяволче. Натакова го на всички до кралицата.