6 Юли, 2020 17:37 8 626 12

TikTok се превръща в Tinder за лесбийки

  • tiktok-
  • tinder-
  • лебийки-
  • лгбт-
  • гей-
  • социална мрежа

Новата социална мрежа изглежда намира ново приложение сред гей-общността

TikTok се превръща в Tinder за лесбийки - 1
Снимка: shutterstock

Ако все още не знаете, що е това TikTok, значи сте сред малцината, които не са свалили новото приложение, което придоби световна популярност в рамките само на няколко месеца. И ето, че дори преди да се впуснете в приключенията на новата социална мрежа, хората по света започват да разширяват възможностите му, прилагайки своята-собствена креативност.

The New York Times публикува мнго любопитен материал, в който потребители оприличават TikTok на новия Tinder за лесбийки. Оказва се, че много млади и необвързани момичета с различна сексуална ориентация успяват успешно да открият своите половинки, благодарение на апликацията.

TikTok се превръща в Tinder за лесбийки
Снимка: shutterstock

22-годишната влогърка Лорън Влач се събира с 20-годишното си гадже Кас Стивънс, след като получава няколко предизвикателства в социалната мрежа.

Лорън публикува много често видеа, в които открито заявява, че е лесбийка, като така стои настрана от недоброжелателите и в същото време привлича вниманието на гей-общността.

Друго момиче на име Рейчъл Томсън от своя страна получава много критики от близки и приятели, които я съветват да излиза повече в обществото, за да си намери сродната душа. Но тя споделя, че е много трудно понякога да отличиш хетеросексуалните от обратните, а социалните мрежи понякога дават много бърз отговор на подобни терзания.

Едно социологическо проучване на Ad Age от октомври 2019 г. показва, че около 69% от потребителите на TikTok са тинейджъри на възраст между 16-24 години, което е пречка, ако искат да се възползват от услугите на приложения за интимна връзка с други хора, или пък да посетят някой бар или дискотека.

Принципът, на който функционира апликацията, е подходящ за всеки, който иска да гледа видеа по свой вкус, но от потребители, който не познава. Функцията For You работи на принципа на рекламите в интернет. Например - търсите видеа с котенца и след време на стената ви ще се появяват все повече такива без да се налага да последвате конкретен профил или да търсите повторно. Същото важи и за търсенето на ключови думи, като „лесбийка“ или „гей“. Така всеки получава информация за това, от което се интересува, а в същото време стои настрана от неприятни за него теми.

Най-хубавата страна, може би, е, че TikTok е подходящ за хора от всякаква възраст. В него не се позволява съдържание за възрастни и за сега нормите за приемливо социално поведение се спазват подобаващо от програмистите, които се държат далеч от политическата обремененост на Facebook, натуралистичната показност на Twitter или егоцентризма на Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Педери, лесбийки, нали Хермес тревичкоф

    15 3 Отговор
    Все тази...!
  • 2 Ха ха

    17 1 Отговор
    Рекламна статийка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гербераст зад всеки храст

    20 6 Отговор
    Ще стане любимо приложение на всеки гербераст !

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Колко плащат

    20 1 Отговор
    за промотиране на лесбо сайт?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Робот

    18 2 Отговор
    Айде нема нужда.Облизвайте си терлиците и не се натрапвайте!
  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    8 2 Отговор
    Много ме превличат лесбийките.Искам да разбера ,какво е да правиш секс ,със жени лесбийки.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Табаков

    3 2 Отговор
    Падам си по красиви лесбийки,аз също съм лесбо.
  • 11 Гацо

    4 0 Отговор
    На тая като е направим трътката на геврек,че забрави и за сайто и за все !
  • 12 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Трачева, първо - Tik Tok е приложение за САМОУБИЙЦИ, вие за Лесбо тиндър го изкарвате. Второ - Тийнейджъри са хора от 13 до 19 години, не от 16 до 24. И трето Инстаграм изобщо не са алчни за пари, Фейсбук е модерната версия на Скайп (тоест почти неизползваем), а Туитър е направен основно за Българи и Хървати (изобщо самата статия е платена от собственика на Тирето Гриша Ганчев).