7 Юли, 2020 11:31 28 295 22

Ето защо се разведе Юлиан Константинов

  • юлиан константинов-
  • юлия константинова-
  • развод-
  • оперен певец-
  • кармична връзка-
  • изневяра

Двамата били заедно от 20 години и смятали, че имат кармична връзка

Оперният певец Юлиан Константинов се намира в един от най-тежките периоди от живота си, защото дългогодишната му съпруга Юлия се разведе с него.

Причината е предвидима - изневяра. Според запознати със семейния живот на 54-годишния панелист в "На кафе" става въпрос за знойна блондинка от Пловдив, която му взела акъла и за която жена му разбрала. Освен това тази изневяра съвсем не била първата.

Докато в началото за похожденията на Константинов знаели малцина от обкръжението му, благодарение на медиите, преди 3 години последното му любовно увлечение станало достояние на цяла България. Юлия не могла да преглътне публичния резил и подала молба за развод. Че вече е разведен мъж, братът на войлейболния ас Пламен Константинов потвърди в едно от изданията на "На кафе".

"Юлиан беше съсипан. Какво ли не направи, за да му прости, но жена му беше много наранена", споделят техни приятели, цитирани от сайта за клюки и светски новини HotArena.

Двамата били заедно от 20 години, през половината от които били само гаджета. Предложението му за брак изобщо не било романтично.

"Какви ли не работи измислят хората - вадят пръстени от някакви супи или рула, водят момичетата на върхове и падат на колене. Този драматизъм го има и в нашия жанр. Но приличам ли ви на характерен оперен певец? Точно затова не го направих така", разказвал е Юлиан.

Решението за развод било изненада за най-близките им хора, тъй като Юлиан и Юлия смятали, че имат кармична връзка. Освен съвпаденията със собствените им имена се оказало, че и братята им са учили в един клас и носят едно и също име - Пламен. Даже и бабите на Юлия и Юлиан са с името Елена.

Срещнали се случайно в столичен трамвай номер 9. "Познах го, без да го бях виждала преди", споделяла е русокосата красавица за първата среща с бившия си мъж. Тогава тя била едва на 17 години, а страната ни преживявала тежка финансова криза. Двамата живеели на ръба, с много ограничен бюджет.

"Почти нямаше къде да се ходи – излизахме на сладкарница, купувахме си дъвки и "Туйкс", който разделяхме на две, беше много актуален", спомня си Юлия. Тя била запленена от певческия му талант, а световноизвестният бас току-що бил изкарал казармата. Колебаел се какво да кандидатства и първоначално планирал да е в специалност „Естрада” в Консерваторията.

Юлия пък завършила гимназия и започнала да учи "Финанси и кредит" с профил "Банково дело" в тогавашния ВИИ "Карл Маркс". Дипломира се и 4 години работи в банка, като стига до шеф на "Кореспондентски отношения". Точно тогава обаче е периодът на големите фалити и банката, в която работела, била закрита.

През 1992 г. Юлиан направил дебюта си на софийска сцена, а след това завалели предложенията за участия по цял свят. Двамата още не били официално женени, но Юлия го следвала навсякъде и заедно обиколили света – пътували до Аржентина, Австралия, Япония, Щатите, Германия, Франция, Италия и Испания. През 1998 г. Константинов паднал на крака пред входната врата на дома им, а Юлия получила пръстен с 9 диаманта, предаван от поколение на поколение в рода му.

Съпругата му се оказала петата жена в семейството, която носела на ръката си старинното бижу. Двамата сложили подпис в гражданското на 30 октомври. Сватбената церемония била на следващия ден във вече забранената за венчавки катедрала "Св. Александър Невски", а веселбата - в ресторант „Максим”. Година по-късно се ражда по-големият им син Георги, кръстен на бащата на певеца. 7 години по-късно се ражда и по-малкият Никола. Нито един от двамата им сина обаче не е наследил певческия талант на татко си.

Заради Юлия, която е собственик на популярни сайтове за мода, култура и лайфстайл, преди десетина години той ограничил пътуванията до минимум, тъй като искал да е по-близо до семейството си. Константинов чувствително намалил броя на ангажиментите си, макар че му било мъчно за голямата сцена. Уви, това не спасило брака му.

Според запознати, в момента Юлиан Константинов е в доста тежки отношения с вече бившата си жена. Ако се вярва на слуховете, съпругата му дори го обвинявала в домашно насилие и си изкарала ограничителна заповед срещу него. В момента дамата имала нов мъж до себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    46 6 Отговор
    Имали били кармична връзка!!!...оказа се на практика, че сексуалните връзки са по-здрави от кармичните.
  • 2 Жоро

    39 3 Отговор
    Стар козел млада върба лющеше
  • 3 аз обичам в България

    32 6 Отговор
    Да беше станал евродепутат,а той панелист,п.ъдльо.

    Коментиран от #6

  • 4 бай муй

    27 5 Отговор
    ХАХАХААА, КУРмичната връзка излезнала по здрава от КАРМИЧНАТА!
  • 5 да не дава господ

    54 4 Отговор
    Юлиан казал на баща си:
    - Татко, трябва да ти споделя нещо, но е много сериозно.
    - Да не би да си гей, сине? - казал притеснено бащата.
    А Юлиан отвърнал:
    - Не, татко, по-лошо е...станах коментатор при Гала в На кафе...
  • 6 джаба хатянина

    27 3 Отговор

    До коментар #3 от "аз обичам в България":

    Нали другият алкаж от аз ообичам Чалгария стана, оня мизризлив пушач, да ходи да дъни цигари в Брюксел, разправят, че пафкал по три кутии от скука, само, че жена му му ги пращала от България, че в Белгия цигарите са дебелец.
  • 7 Рон Джереми

    14 2 Отговор
    Ха така, Юли, еви!
  • 8 истината е някъде там

    31 6 Отговор
    Работата на кафенце при Гала не води до нищо добро! Ако обаче жена му нямаше бизнес и млад любовник нямаше да се разведе, търсила си е повод !
  • 9 АА1

    29 6 Отговор
    Ама и жена му е бърза-веднага някой го е заместил. Как бързо си е отишла любовта и доверието...
  • 10 Кънчо

    29 11 Отговор
    Вие познавате ли жена му Юлия? Онзи ден стана на 50. Съдра се да му слага рога.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 А беее

    11 1 Отговор
    КОЙ КАКВОТО Е ТЪРСИЛ - СИ ГО Е НАМЕРИЛ. КАРМА!!!! Е , ТОЧНО ТОВА Е КАРМИЧНА ВРЪЗКА. НЕ ОЗНАЧАВА НИТО ТРАЙНА, НИТО ЛЕКА, НИТО С ЛЮБОВ. ТОВА СА УРОЦИ. Зависи КАК ще ги вземеш.
  • 13 При коврите

    5 1 Отговор
    Кармата е още при самото им раждане,но тези хора са все пак БГ етноси ,та всичко им отива и развод и изневяра,Опера е това ,не е шега работа. .!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Опера.

    13 3 Отговор
    Дай му на българина да рови чуждото бельо. Оставете личния живот на човека. Когато всеки се научи да си гледа в чинията, тогава има шанс нещо да се промени и в Бг.
  • 17 йокин

    6 0 Отговор
    Зела му била,АКЪЛа?
  • 18 Ооооо,

    7 2 Отговор
    Некадърник зверски.
    Я разкажи как прецака 2-рия спектакъл на Русенска Опера във Варна за който не дойде никаква публика ?
    Хайде ще разкажа аз.
    Ами пя във първия.
    Публиката просто неможеше да повярва какво се случва.
  • 19 незнайко

    6 0 Отговор
    Какво ги мислите тези ? Чудят се къде да си харчат парите и изневярата е лесна !!! Дали жената или мъжа е все едно .
  • 20 munchotvi

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "През 1998 г. Константинов паднал на крака пред входната врата на дома им"...ей това направо ме уби
  • 21 инчхай

    5 1 Отговор
    тоя гладен певец гала му даде малко пари и се прочу,като се нахрани въшката излиза на челото
  • 22 До Юлия Константинова

    1 0 Отговор
    Юле, на теб ли е продал пловдивският Шишкасо менте - картините на Карамфилов?