Last news in Fakti

26 Септември, 2012 12:17 15 266 12

Семейство три пъти печели джакпотa от лотарията

  • норвегия-
  • лотария

Семейство от Норвегия е живото потвърждение на нашенската поговорка: „Роди ме, мамо, с късмет, пък ме хвърли на смет...“.

19-годишният тийнеджър от Норвегия Торд Окснес потвърди семейната традиция да се печели от лотарията. Той ударил джакпотът от 12,2 млн. крони (£1,3 млн.). Преди три години сестра му печели 8,2 млн. крони. Куриозното е, че началото на традицията е поставено преди шест години от техния баща.

Щастливият победител Торд Окснес заявява, че няма планове да напуска семейната си къща или да сменя старата си 11 – годишна кола. Младежът все пак е обещал да вдигне купон след като вземе печалбата.

От норвежката лотария отбелязват, че досега са имали куриозни случаи за дублиране на печалбата или няколко души от фамилия да играят с едни и същи числа.

Прецедент е трима души от едно семейство през три години да удрят джакпота, коментират от лотарията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар Българин

    12 0 Отговор
    В България 11-годишна кола се счита за нова, я по-спокойно!
  • 2 Абв Абв

    1 2 Отговор
    Не им е чист косъма!
  • 3 Bobi

    5 0 Отговор
    Супер! :) Да си ги харчат с мерак хората и да си осмислят живота, че за съжаление е само един, при това не толкова дълъг!
  • 4 Марко Тотев

    2 0 Отговор
    Ша им излезе лаф на туй семейство. Другият път некой от тех кат пичели ше му рекат : мъ пак печели джакпота ва морж,голям праз
  • 5 .......

    2 1 Отговор
    100% дядо им е бил шеф на местното тото и затова им се случват нещата.
  • 6 Пловдив

    3 0 Отговор
    Дай Боже всекиму!...
  • 7 asd

    5 0 Отговор
    Жив и здрав да е ! С рад0ст да си ги харчи !
  • 8 Джорето

    3 0 Отговор
    Никакъв куриоз не е това,нормално ежедневие е сравнено с нашите куриози.Как можаха да се паднат едни и същи числа,и то в поредни тегления?Че и познали числата имаше...но не от първото теглене!
  • 9 Жоро

    4 1 Отговор
    Нищо чудно няма семейството да печели редовно джакпота, ако бабата работи в тотализатора.....

    Коментиран от #10

  • 10 кристиян павлов

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Жоро":

    hahahahaha napravo me ubi :D
  • 11 дедо

    0 0 Отговор
    "Щастливият победител Торд Окснес заявява, че няма планове да напуска семейната си къща или да сменя старата си 11 – годишна кола. Младежът все пак е обещал да вдигне купон след като вземе печалбата."

    С останалите пари (£1,3 млн.), Торд Окснес щял да закупи фишове от лотарията, за да може да спечели пак и да показват грозната му муцуна по новините.
    Всеки си има цел в живота .
  • 12 МЛ

    0 0 Отговор
    Не знам защо са тези вашите малоумни коментари, но си сещам за един случай от миналата година, когато човек от не знам кое село беше спечелил джакпота и моментално беше изчезнал, понеже дошли ония с черните лимузините. Тук у нас, който спечели, се покрива вдън земя, за да не си загуби и главата, заедно с парите.