Last news in Fakti

28 Юли, 2020 14:55 4 981 7

Шарън Стоун станала друг човек след инсулта

  • шарън стоун-
  • инсулт-
  • промяна-
  • друг човек-
  • актриса

Шансът на актрисата да оживее бил едва 1%

Шарън Стоун станала друг човек след инсулта - 1
Снимка: shutterstock

Животът на холивудската звезда Шарън Стоун коренно се променил след инсулта, който изкара през 2001 година. Именно този неприятен момент от живота ѝ я направило друг човек, пише сайтът Contact Music.

По време на интервю за Attitude 62-годишната актриса се обърна назад към онзи кошмарен момент, след който тя трябвало да учи дори най-основни умения.

"Когато ти се наложи отново да изградиш мозъка си, загърбваш миналото и взимаш по-добри решения", коментира актрисата. Тя разказва как ѝ се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с лоши помисли. Когато се обръщала назад във времето, тя се сещала за предишната Шарън, но тя в никакъв случай не приличала на днешната.

„И когато погледна към предишното си аз, си спомням за него, по-голямата част от него, не всичко, но го помня. Но не чувствам, че съм напълно онази Шарън, нали разбирате? Това е странно, странен вид двойна реалност. Ние наистина можем да изберем кои искаме да бъдем в живота и кариерата си “, добавя тя.

Животът на актрисата е бил изложен на сериозна опасност и тя е имала едва 1 % шанс да оживее, тъй като била потърсила медицинска помощ прекалено късно. Стоун съветва всички дами веднага да отидат на лекар, ако изпитат непоносимo главоболие.

Самата тя посетила болница едва на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт.

"Много хора в моето положение умираха. Аз самата имах минимален шанс да оживея, докато не ми беше направена операцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската звеззда.

На нея никой не ѝ казал колко е сериозно състоянието ѝ, прочела го в едно списание.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    12 0 Отговор
    Браво силна е и още става
  • 2 Давай парашке ,такива като тебе

    2 1 Отговор
    Трябва да ги лепне тази страшна болест ,а не добри и известни хора като Шарън...,!
  • 3 Лекар

    4 0 Отговор
    То обикновенно след инсулт хората стават други.
  • 4 След инсулт

    0 0 Отговор
    Хората обикновено умират и отиват след ,,монумента,,отиди да ги видиш.кво са станали..!
  • 5 село

    5 0 Отговор
    Нормално е . Помислете си как ви се е променило съзнанието, когато се връщате от погребение. Дори беглата среща със смъртта ви кара да преосмислите нещата и да отхвърлите дребнавото, което изпълва дните ви. На другия ден ежедневието ви поглъща, и си ставате пак същия лош човек.
  • 6 Но отивайки на гробищата

    0 0 Отговор
    Беше пуснала в скапания джип музиката до дупка ,на какво се дължи това,мъка или радост,да пази Бог от такива. ..!(кукуууу,искам да ти съчувствам,но сега не мога...!)
  • 7 Манаф

    1 0 Отговор
    Кокаин мноооо кокаин