29 Юли, 2020 11:29 2 945 8

Алекс Раева на море с дъщеричката си (СНИМКИ)

  • алекс раева-
  • дъщеря-
  • дете-
  • море-
  • почивка-
  • плаж-
  • черно море

Водещата почива по женски на родното Черноморие

Малко преди дъщеричката ѝ да навърши една годинка, талантливата Алекс Раева я заведе на море. Тя сподели снимка, на която двете с малката Лиа седят на пясъка и се любуват на прекрасното време край морския бряг, предава life.dir.bg.

Алекс стана майка за първи път на 2 август миналата година. Певицата рядко споделя снимки на малката си наследница в социалната мрежа и дори когато го прави, тя никога не показва изцяло лицето на детето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Разказвам и за морето🌊⛵️⚓️💙 #love #baby #vacation #beach #sea #travel #summer

Публикация, споделена от Alex Raeva (@alexandraraeva) на Юли 24, 2020 в 12:57 PDT

Лятната почивка на момичетата в Резово продължава вече няколко седмици. Преди дни Раева бе публикувала специален пост, който показва колко важно е да пазим морето и природата чисти, и да не изхвърляме отпадъците си безразборно навсякъде.

"Сега, когато съм отново близо до водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години след като се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да започна да виждам и проблемите..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сега, когато съм отново близо до водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години след като се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да започна да виждам и проблемите. Положението, меко казано, не е розово. Намесата на човека е все по-мащабна. Виждала съм костенурка с пластмасов обръч от бутилка на врата си. Акула с врязана тел на перката и може би, затова съм мотивирана от това, че глобалното замърсяване на околната среда и в частност водните басейни заема застрашителни размери и бих искала да съм част от всякакви инициативи свързани с това хората да разберем, че ние сме основният проблем за унищожаването на клона, на който стоим. Ние обитаваме Земята и използваме благата, които тя ни предоставя, но днес ние сме се обърнали срещу природата, чиято рожба сме. Земята ни загива. Човечеството се обрича на гибел! Трябва да се обединим, да променим съзнанието си, да променим начина си на живот, на мислене и да поемем отговорност за действията си, защото ще дойде време, когато вече ще бъде късно… Затова, за да може фундаментално да се разрешат проблемите на околната среда, ние хората трябва да подобрим моралния си стандарт, да образоваме новите поколения, показвайки им истината, въпреки че е шокираща, и да правим малки стъпки в посока да помогнем на майката природа да се възстанови! Маратонките на собствената марка на @lidlbulgaria – Crivit – са устойчив продукт, произведен от рециклирана пластмаса – полиестерът, използван за текстилната част на маратонките, е 100% рециклиран, като една четвърт от него е от пластмасов отпадък, събиран от острови, плажове и крайбрежни райони. Спортните обувки ще са налични в Lidl от 20-ти юли. Можем да бъдем по-добри! Можем да насочваме любовта си не чисто егоистично само към нас, а да се научим да я даваме и на нашата създателка - Земята! #lidlbulgaria #ResetPlastic #sustainablefashion #youarethechange #plasticfree #recycle

Публикация, споделена от Alex Raeva (@alexandraraeva) на Юли 18, 2020 в 12:10 PDT


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милена

    6 19 Отговор
    Дърта чанта, свърши и времето и тя го знае

    Коментиран от #3

  • 2 Обичам MILF-ки

    10 3 Отговор
    Хубаво МИЛФче е Алекс.

    Коментиран от #8

  • 3 хахаха

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Милена":

    Или ти просто й завиждаш, а Миленче? Недей завистта е вредна.
  • 4 Абе

    7 3 Отговор
    Аз пък бях с жена си в Гърция, кой както се уреди. :D
  • 5 Asdfg

    6 5 Отговор
    НИКОГА на КАФЯВОТО МОРЕ!
  • 6 глоги

    5 0 Отговор
    Водещата почива по женски на родното Черноморие. ПО МЪЖКИ НЯМА КАК ДА ПОЧИВА.
  • 7 Ха ха ха ха ха ха

    3 5 Отговор
    Алекс ?
    Що са срамиш от името си мъ сашкеее ?!!!
    Защо в абсурдистан на момчетата с име Александър им казват сашо,а та пут*ите-алекс.
    И като е алекс,а не сашка по-добре ли заработва ?
  • 8 0000

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Обичам MILF-ки":

    Аре лъскай и си лягай