Last news in Fakti

11 Октомври, 2012 15:19 2 271 0

Как Кристина Агилера балансира между личен и професионален живот?

  • кристина агилера-
  • личен-
  • професионален-
  • живот

В  екслузивно интервю за английския таблуид  “The Sun” , певицата разкрива как съумява да постигне баланс между професионален и личен живот.

31- годишната Агилера  се е заела сериозно с възпитанието на своя син Макс, който в момента е на  4 години и половина. А само преди година звездата се превърна и в самотен родител, след като  се разведе с бащата на детето  Джордан Братман.

Певицата споделя, че живота е същото като да носиш различен вид шапки. Денем, когато е на работа тя слага „шапката на артист – музикант”, а вечер когато е със своя син носи „шапката на добра майка”.

Както знаем, преди да влезе в ролята си на родител, Кристина Агилера  бе една от най-провокативните  певици. В своите клипове се появяваше с оскъдно облекло и влизаше в провокативни роли. Но след раждането  на сина й Макс през 2008г., тя определено промени своята визия.

Певицата заяви, че вече е  обмислила как да обясни на сина си този по-ранен етап от своята кариера.

„Той трябва да приеме всички мнения и изказвания по мой адрес. Трябва да разбере, че съм публична личност и това, което се случва извън нашият дом е просто част от моята работа.”, каза Агилера.

„Нося много различни шапки, но шапката на „майка” е много по-различна от „парти” шапката. Това е истински балансиращ акт за мен”, сподели звездата.

„Преди всичко аз съм артист, което е много важно за мен. Но Макс е синът ми, което означава, че той е целият ми свят. Искам той да расте, знаейки, че аз останах вярна на себе си като артист и че това е моята страст в живота”, допълни тя.

Кристина Агилера има продадени над 30 милиона копия от албумите си, а освен това може да се похвали и със собствена звезда на „Алеята на Славата” в Холивуд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА