Last news in Fakti

11 Октомври, 2012 16:11 1 495 2

Джим Кери си хвана ново гадже

  • джим кери-
  • гадже-
  • хвана-
  • актьор

Джим Кери се среща с ирландска гримьорка, която е с 24 години по-млада от него, съобщи „Фимейл фърст“.

50-годишният актьор бил влюбен в Катрина Уайт, с която се запознал миналия месец. Двамата били забелязани да се забавляват на плажа в Малибу, но според източници момичето излиза с актьора, защото се надява той да даде блестящ старт на кариерата й.

Катрина е родена в малко ирландско селце,  но  решава да замине за Ел Ей, където иска да учи за гримьорка. Сега работи в Холивуд и е много амбициозна, твърдят запознати пред изданието.

"Връзката й с Джим със сигурност няма да навреди на кариерата й. Статутът му ще й даде тласък в индустрията и ще й отвори врати, които по-трудно биха се отворили за нея, ако не го познаваше. Точно сега тя определено живее в свят на мечтите", разкриват близки до момичето.

Комедийният актьор Джим Кери бе женен за сервитьорката Мелиса Уормър в периода 1987-1995, после за колежката си Лаурен Холи – 1996-1997. А през 2010 той се раздели и с приятелка си Джени МакКарти, с която имаха 5 годишна връзка. Напоследък името на актьора беше свързвано с много горещи красавици, сред които и 23-годишната руска студентка Анастасия Виткина.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aha

    0 0 Отговор
    super 4algata zavladqva sveta,nqma samo da gledame v bg kokodinevci :D
  • 2 Разпутников

    0 0 Отговор
    Има пари що да не ги сменя човека и без това жената е обменна стока.Ако не я сменяш тя сама ще те смени.