Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 11:09 2 046 1

Робърт Патинсън бяга от Холивуд

  • робърт патинсън-
  • холивуд-
  • бяга-
  • англия

Робърт Патинсън е решил да напусне Холивуд. Патинсън и приятелката му Кристен Стюард планират да се установят за постоянно на далеч по-спокойно място, съобщи ексклузивно „The Sun”.

Двете звезди вече са избрали място за живеене, а именно графство Корноул, което се намира в Югозападна Англия. Административното място е разположено на полуостров в югозападната част на страната. До 18 век  значителна част от населението му говори на келтския корнуолски език. Център на административното графство Корнуол е град Труроу. Бреговата му ивица е дълга 522 км.

При неотдавнашната си визита в Англия, Патинсън и Стюард са останали впечатлени от спокойната атмосфера в английската местност. Двете знаменитости се чувстват силно напрегнати, че постоянно са в полезрението на журналистическите обективи и искат да сложат край на тази драма, като избягат от „лудостта” на САЩ.

„Преди няколко седмици Робърт взе Кристен и те просто избягаха за четири дни. По време на почивката никой не ги притеснява и те изкараха няколко страхотни почивни дни.”, съобщи източник за медията.

„Те вече оглеждат няколко усамотени вили и скоро се очаква да се спрат на една от тях. Това  е още един знак, че те са се устремили да гледат само напред и да не се обръщат назад.”, допълва техен близък.

Робърт Патинсън и Кристен Стюард доскоро бяха разделени , тъй като22- годишната хубавица бе щракната да се целува с 41-годишния семеен режисьор  Рупър Сандърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ani

    0 0 Отговор
    От Gossipcop казаха, че тази информация не е истина!