Last news in Fakti

7 Септември, 2020 11:55 2 690 11

Луиза Григорова няма търпение да стане майка

  • луиза григорова-
  • луиза григорова — макариев-
  • син-
  • бебе-
  • първо дете-
  • бременност-
  • бременна-
  • бъдеща майка

Звездата от сериалите Стъклен дом и Откраднат живот е много доволна, че ще има син

Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата съвсем скоро ще даде живот на първото си дете, което очаква с огромно нетърпение. Бебето е момче и ще се появи на бял свят в края на септември. Звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” е много доволна, че ще има син, защотото по думите ѝ е израснала в „женско царство”, пише таблоидът "Уикенд".

„В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме „женското царство”, затова реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия мъж!”, призна неотдавна актрисата в социалната мрежа. Тя не е от популярните личности, които пазят бремененността си в тайна и често споделя с почитателите си различните емоции, пред които преминава, както и подробности за състоянието си.

9ти месец 💕 На финалната права сме и под “сме” имам предвид цялото семейство, защото раждането е физически само на плещите на мама, но емоцията е за всички. Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и мноооого усмивки ☺️ Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и да ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото те са тук до мен и ме карат да забравям бързо за лошото настроение 🦋 #9months #babyboy #comingsoon #momtobe #smile #greatful #happy #lovemylife #family #friends #pregnant

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on Aug 29, 2020 at 9:19am PDT

„Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която, разбира се, нямаше как да ми даде отговор в девета седмица”, сподели Григорова. Когато настъпил дългоочакваният момент да разбере пола, тя изпаднала във възторг, че ще има син.

Съпругът на Луиза – режисьорът Мартин Макариев, има още един син от предишния си брак, но актрисата е в много добри отношения с хлапето и се надява то да се сближи и с малкото си братче. Тя твърди, че засега 10-годишният Боби приема добре факта, че ще става батко и не проявява ревност. „Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран”, казва звездата.

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им е преминала през някои изпитания, но актрисата положила големи усилия да задържи режисьора до себе си.

Съпрузите се запознали на снимачната площадка на сериала „Дървото на живота” и веднага си допаднали. В началото обаче решили да запазят връзката си в тайна, тъй като той все още не бил окончателно разведен с бившата си съпруга Кремена, поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова.

„Аз трябваше да спечеля неговото доверие. Бях на 23 и не бях известна с изключителна мъдрост. Бях там, за да докажа, че не само се забавлявам. Беше много объркано, но аз бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си връзки и да бъде само с мен", признавала е актрисата, шокирайки феновете с откровеността си.

Клюката гласи, че Макариев имал доста бурна любов с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, но младата и амбициозна Луиза успяла да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара.

Според запознати първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният ѝ часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За щастие, проблемите ѝ не били сериозни и след кратко лечение резултатът вече е налице.

„Девети месец! На финалната права сме и под „сме” имам предвид цялото семейство, защото раждането е физически само на плещите на мама, но емоцията е за всички. Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и много усмивки! Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и понякога ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото са тук до мен и ми помагат да забравям бързо за лошото настроение!”, сподели Луиза с почитателите си.

Дългокраката брюнетка вече се подготвя за появата на наследника си и купува всякакви бебешки принадлежности – от дрехи до количка, люлка и легло. Дори е измислила име за сина си, но ще го разкрие чак след раждането, за да бъде изненада. Досега актрисата не е качила много килограми и изобщо не се притеснява за фигурата си. Казва, че ще се върне на работа при първа възможност, но през първите седмици ще бъде плътно до бебето.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Of pak li

    11 2 Отговор
    нИ занимавате с таа
  • 2 Йовчо

    8 2 Отговор
    За харесалите - местите се у БГ мама. А като мен нехаресалите или на които не им пука от статията - само местим, кой каквото има. Аз = хладилник от хола в кухнята.
  • 3 пий бозица клати сиса

    7 1 Отговор
    С тия мининки сиски, дитето ще налита на баща си.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ха ха ха ха ха ха

    8 1 Отговор
    Натфизчийката г-жа некадърнева И компания. Не е риторичен въпроса !!! Защо актьорската ви игра е толкова изкуствена и НЕестествена ? Защо интонацията с която всички говорите е все едно гласовата кутия на Стивън Хокинг от 90-те чете текст ?
    Монотонна декламация в която живота е изтрит още преди да се зароди.
    Как Е възможно едно 4 годишно дете в Холивуд да даде пред камерата в пъти по-човешки и естествени реакции и да говори абсолютно с нормална интонация отколкото натфизчия с магистратура по актьорско майстворство....как само звучи, а ? Магистратура...актьорско че и майсторство. Има ли тук някой от натфиз,който да може професионално да го обясни това ? Толкова доказани актьори от холивуд снимаха в Бг. Е па толкоз ли не успяхте по един семинар/открит урок да направите бе ? Некадърната ви анти-игра причинява физическа болка.
  • 6 Актриси

    5 1 Отговор
    Българските актриси са най-бездарните. Тава липса на талант няма!
  • 7 Пурко

    8 1 Отговор
    Поредната муха еднодневка, която си мисли, че е някаква актриса. Да си гледа детето и семейството и да си стои вкъщи
  • 8 Съсетката на 300 кг леш

    5 0 Отговор
    Като я гледам Луизчету, направо, ще,, вращам,,...!
  • 9 Любопитен

    1 0 Отговор
    Кой я е напомпил ?
  • 10 въпросче

    0 0 Отговор
    Красива бременна жена. Хубаво! И какво от това?
  • 11 Diesel Only Diesel

    0 0 Отговор
    🤣🤣😁😁😂😂🤗🤔😐🙄🤩👩🎞🎀🎑🎁🚕🚒🚑🚲💥💤💫🕳💦💨💟💌