Last news in Fakti

18 Октомври, 2012 22:00 2 151 3

Детронираха победителки в конкурси за красота

  • конкурси-
  • мис-
  • свят-
  • вселена

Скандал разтърси света на красотата: две победителки в национални конкурси бяха едновременно лишени от титли. Мис Индия и Мис Сърбия бяха ненадейно детронирани и заради тях ще се наложат промени в списъка с участничките в надпреварата „Мис Вселена 2012“ и „Мис Свят 2013“, съобщи сайтът globalbeauties.com.

„Мис Вселена Индия“ Урваши Раутела се постила с короната, защото скрила истинската си възраст. Оказало се, че в момента на подаване на документите за участие в националния конкурс, тя не била навършила изискваните по регламент 18 години. Сега на „Мис Вселена 2012“ в Лас Вегас през декември страната ще представлява подгласничката й Шилпа Сингх.

Николина Бокич, която на 6 октомври спечели конкурса за „Мис Сърбия“, пък излязла „мисис Данкевич“. Красавицата била омъжена за канадския тенисист Франк Данкевич, но заради правилата на състезанието скрила семейния си статус. Коя нейна сънародничка ще я замести на „Мис Свят“ догодина, засега не е ясно.

През април същата участ сполетя и семейната Мис Доминиканска република Карлина Дюран.

Има обаче и по-тежки случаи. NEWSru.Israel припомня, че през 1957 г. Мери Леона Гейдж е била лишена от титлата „Мис САЩ“ не само защото била под допустимата възраст за конкурса, но и защото се разкрило, че е...майка на две деца. Победителката в „Мис Свят“ през 1973 г. - американката Марджъри Уолес пък била низвергната, защото „си определяла срещи с прекалено много мъже“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    1 0 Отговор
    Втората ми прилича на извънземно... И какви мис или "мисис" е с тези тлъсти ръце не знам... Абе факт е, че винаги има много красиви момичета, които не ходят по конкурси. На тези неща обикновено се явяват разни надути патк*, които се мислят за нещо уникално, но освен, че са уникално тъпи, друго рядко показват като качества.

    Аз каква богиня мога да ви покажа в Ловеч. Със сиг. е над 30 и има дето, но още от както я познавам (визуално) е уникална!!! Обаче явно не и е кеф да се явява по конкурси, както и никой известен моделиер напр. (както може да се случи в развита страна) не я е спирал за да й каже, че има уникална визия и качества. Тази въпросната за която говоря, освен, че е красива, е и умна и явно добре се е ориентирала как стоят нещата с модата в BG. ;)

    Коментиран от #3

  • 2 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Качи някоя снимка да я видим де!
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "...":

    Ей, възбуждаш любопитството на всички:))) Качи снимка, дано момичето не се сърди (за мен е момиче) :))) Забравих че за повечето от вас сигурно минавам като Дъртак:)))