8 Септември, 2020 17:33 2 754 9

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

  • дом-
  • къща-
  • имот-
  • семейство-
  • джон леджънд-
  • имение-
  • криси тайгън

Риана е предишният собственик на впечатляващия имот

Няколко седмици, след като обявиха радостната вест, че очакват третото си дете, Джон Леджънд и Криси Тайгън решиха, че е станало време за промяна. Наскоро двойката напусна своя впечатляващ дом, разположен в престижния Бевърли Хилс, пускайки го в продажба за почти 24 милиона щатски долара. Според сайта TopTenRealEstateDeals.com жилището няма да бъде дълго на пазара и скоро ще се сдобие с нов собственик, предава life.dir.bg.

3-етажната къща, ширеща се на внушителните 791 квадратни метра, е построена през 1966 г. върху хълм и предлага спиращи дъха гледки както към Тихия океан, така и към живописните възвишения наоколо, зад които в низината се подава Лос Анджелис. Входната врата отвежда до просторно антре с вита стълба, в което се помещава бледолилаво пиано, а върху четирите рафта на стената до него са наредени наградите, спечелени през годините от певеца, които, разбира се, той ще вземе със себе си, когато се изнесе. На няколко крачки от музикалния инструмент е разположена маса с редица семейни снимки.

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

Следва огромен хол с прозорци от пода до тавана, разкриващи градината отвън. По-голямата част от пода на стаята е покрита от килим, а меката мебел е облицована в синьо кадифе. Телевизорът е монтиран над вградената камина.

В центъра на трапезарията стои масивна маса от махагон с десет стола, над която има интересен месингов полилей. Цялото помещение е в различни нюанси на кафявото, а едната стена е декорирана с дърво. Всеки готвач би се влюбил в кухнята, оборудвана с всички необходими уреди, множество шкафове, открити рафтове и не един, а два острова - един мраморен и един дървен.

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

Благодарение на гардеробите със стъклени врати и различни стелажи, дрешникът, който по-скоро прилича на бутик, е истинска мечта за всички дами, а фитнес залата, изпълнена с какви ли не съоръжения - на господата.

Сред удобствата на дома попадат още стая за билярд с мокър бар, офис, плувен басейн, зала за игри и домашен кинотеатър.

Преди Леджънд и съпругата му да купят къщата през 2015 г., тя бе притежание на друго популярно име, а именно поп изпълнителката Риана, която им продаде имота за 5 млн. долара. След като се настани в него, семейството похарчи цяло състояние, за да го реновира и направи по свой вкус. Всъщност това е и причината двойката да иска 19 млн. повече от сумата, която платиха 4 години по-рано.

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)

Вижте великолепното имение на Джон Леджънд и Криси Тейгън (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бляк лайвс метър

    17 1 Отговор
    Тия портиер и камериерка ли са у тая къщура.

    Коментиран от #5

  • 2 леджънд

    5 1 Отговор
    Казва се Джон Легендата, питайте някой заклет преводач, ако не вярвате, от тия дето превеждат субтитри и програми по тв-тата.

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Вълкът

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "леджънд":

    Демек - Иван Легендата викаш се казва тоя?
  • 4 Мразя чернилки

    6 1 Отговор
    Не ми харесва....!

    Коментиран от #9

  • 5 Stéphanie 🎲

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "бляк лайвс метър":

    хихи 😁НЕ маслината е мияч на колите, в Америка носят смокинг и миячите на коли в дом като този.Мацето шеф 🚾
  • 6 Лора

    2 1 Отговор
    Ако имам един Хамър, друго не ми трябва,преди малко го видях, очите ми останаха на него....!
  • 7 тотаЛИЗАТОР

    2 0 Отговор
    Покажете ни и подареното имение на мис бикини от ББ ! Защо не го показвате ?
  • 8 Цецо

    0 0 Отговор
    Не ми е уютна, не създава усещането за дом... все едно, че живееш в някакъв шикозен ресторант?!? Може би затова се препродава...
  • 9 Тулуп Мисирков

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мразя чернилки":

    Кой не мрази печки?