Last news in Fakti

9 Септември, 2020 09:36 4 106 6

Хари издаде сърцераздирателна тайна за последните часове живот на Даяна

  • принц хари-
  • принцеса даяна-
  • кралско семейство-
  • смърт

Принцът провел един последен телефонен разговор преди злощастната катастрофа

Хари издаде сърцераздирателна тайна за последните часове живот на Даяна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В последния ден от август се навършиха 23 години от трагичната смърт на британската принцеса Даяна. В тази връзка на Острова отново бе пуснат документалният филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“, излязъл през 2017 г., пише jenata.blitz.bg.

В лентата говорят основно нейните синове – принцовете Уилям и Хари. Във филма те споделиха спомените си за майка им.

Именно там най-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз – Хари, си спомня и разказва за последния телефонен разговор, който е провел с майка си преди смъртта ѝ. Той призна, че и до ден днешен съжалявал, че разговорът помежду им бил толкова кратък.

Но освен това Хари издаде и друга тайна от последния телефонен разговор, който провел с Даяна преди смъртта ѝ.

“Ако знаех, че това би било последният път, когато говоря с майка ми ...”, казва през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната смърт. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Двамата признаха, че са говорили с Даяна много за кратко и направо ѝ затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.

Веднъж Хари призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си - на погребението на майка си на 6 септември 1997 г. и малко след това когато се е сетил колко за кратко я е чул в деня на смъртта ѝ.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз не искаме тя все още да е жива и наоколо, и се чудим каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя Хари.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    22 9 Отговор
    "Сърцераздирателната" тайна е че дъртия рептил Елизабет Две нареди Даяна да бъде убита. Само защото си имала приятел, след като вече се е разделила с другия рептил с гущер в гащите.

    Коментиран от #3

  • 2 Бермудски триъгълник

    11 4 Отговор
    Поръчана е от своите..Даяна ако беше още жива света нямаше да е това , което е сега :)
  • 3 Обаче малките

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    рептилчета не смеят да гъкнат щото и тях... Може би един ден когато Уилям стане крал, след около 80 години, но дотогава виновните ще са гушнали букета, а и дотогава и той ще е станал пълноценен рептил.
  • 4 Джек

    8 2 Отговор
    Тук ще кажа, както съм и казвал, Хари е по чувствителен от брат си и заради това направи много грешки, Даяна не беше права, след като си в кралския двор, спазваш правила, въпреки грешките на,, красивия,, и мъж, който иска разгулен живот, не се жени, не съм светец за, да съдя някого, но кралете винаги са постъпвали така от оно време, краля може всичко да прави, подчинените му не.... само прост човек може да използва рептил.. кралица Елизабет е една особите, която много добре стои на мястото си, велика е била Англия и такава ще бъде....само някой да не си помисли, че съм пристрастен към тази държава, казвам отново истината...!
  • 5 Цецо

    1 2 Отговор
    Само не разбрах каква е сърцераздирателната тайна?!?
  • 6 Stéphanie 🎲

    4 0 Отговор
    Самият факт, че внучето избяга показва, че нещо не е било ОК.Принц Чарлз се е родил безкрайно тъп,кралица фашист живее от зор само и само той да не седне на трона.После се появи Даяна,която уж я взеха да подобри генофонда на фамилията, сериозно дегенерирал вследствие роднинските бракове.Жалко за двете деца-сирачета, които остави тази жена!Гибелта на Даяна е целяло да замаже истината в интерес на върховете. Ал Файед е убеден, че заради невъзможността да приеме Даяна да се омъжи за мюсюлманин принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, е наредил тя да бъде убита.Мир на праха и !!!!