9 Септември, 2020 10:54 6 052 6

Ивана и Елена са първите номинирани в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • риалити-
  • състезание-
  • предаване-
  • шоу-
  • изгонване

Първите номинации в шоуто за издържливост са факт

След оспорваната битка за територия, племената в "Игри на волята" се събудиха в заслужените си територии. Жътварите бяха събудени от собственика на Стопанството - Георги Димитров – Кинти, който им напомни, че животните не спят до късно. Утрото за Рибарите не беше толкова хармонично. Иван се изяви като организатор и разпредели задачите между останалите. Глад беше обхванал всеки един от тях. При Ловците денят започна с разговори за единство, като всички се обединиха около мнението, че на този етап е важно да продължат да печелят.

Преди старта на първата номинационна битка племената разбраха, че загубилите отиват на Съвет и трябва да излъчат не един, а двама номинирани за изгонване.

Построяването на кула от кубове, които играчите трябваше да съберат, преминавайки през серия от препятствия, се оказа тежка задача за всички племена. Жътварите тръгнаха убедително и се движеха с един куб преди останалите. След тях през цялата игра се движеха Ловците, а последни бяха Рибарите.

Задачата да наредят кулата без да се повтарят цветовете от нито една страна първи започнаха да изпълняват Жътварите, а втори бяха Ловците. Още преди Рибарите да са взели своя пети куб, Ловците успяха да наредят пъзела и се увенчаха с втора поредна победа.

Ивана и Сюзън от Жътварите продължиха да се борят с решаването на ребуса, но минути след като взеха последния си куб – Рибарите наредиха своя и това ги спаси от номинации.
По време на Номинационния съвет Ивана отправи упреци и остри реплики, след които Елена получи две номинационни точки от капитана и двете се оказаха номинирани.

Утре предстои втората номинационна битка между Ловците и Рибарите. Ивана и Елена ще получат втори шанс, като се изправят в битка за спасение срещу другите двама номинирани от загубилото племе – двама ще бъдат спасени, а останалите – ще влязат в двубой за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защоооооооо

    18 2 Отговор
    Отново започва периода от годината в който ше затлачат новинарските сайтове с тия тъпи предавания. :((((((((
  • 2 Калугин

    10 5 Отговор
    Какви са тези ромки?

    После българката била най-красива...дрън, дрън.
  • 3 Ловци&рибари

    14 1 Отговор
    Някои няма да издържат и ще вкарат сто патрона на телевизора.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Псевдоним

    7 0 Отговор
    Много е дразнещо изкуствени устни на жена с приличен външен вид.
  • 6 Анонимен

    0 0 Отговор
    Предаването ми харесва. По добре е от биг брадър. Само тази Ивана, с нейните претенции ме дразни много.