Last news in Fakti

18 Септември, 2020 12:04 9 834 21

Ева Веселинова проговори за гаджето (СНИМКА)

  • ева веселинова-
  • гадже-
  • ден на софия-
  • любов

Блондинката избра вчерашния празник на Вяра, Надежда и Любов, за да разкаже за любимия си

Бившата ко-водеща на Гала Ева Веселинова, избра деня на София, за да разкрие кой е мъжът до нея, пише Хотнюз. Блондинката го описва като "млад, красив, добър, любящ", но така и не споменава името му. Причината за тази тайна била, че била убедена, че "щастието обича тишината".

Дългото обяснение в любов към мистериозния господин Ева е гарнирала със снимка от Гърция, където двамата са били на лятна ваканция.

По време на пътешествия срещаме много интересни и различни хора. Общуваме много по-лесно и приятно. Отворени сме към света! 🌏 🌏 По време на пътешествия опознаваме себе си и позволяваме на другите да надникнат в нашия свят. 🌏 По време на пътешествия срещаме хора като @ceglowskakatarzyna , която дойде при мен и ми каза: "Красива си! Искам да те снимам." 🌊 И ме снима на плажа - сред скалите, без грим, с коса от морска вода. Само с усмивка и една шапка, която вятърът заплашваше да ми вземе през цялото време. 📸 📷 @ketti.pl е професионален фотограф в Полша. Тя беше на остров Корфу с цялото си семейство. Малкото ѝ детенце се влюби в мен от пръв поглед и всеки път, когато минавах покрай тях, то тръгваше след мен и ми махаше. Да си призная и аз се повлюбих 😊 "Детето ми много те хареса! А децата никога не грешат. Нека да те снимам!" - с тези думи усмихнатата Кети ме убеди да застана пред обектива ѝ. Надявам се кадрите да ви харесат, защото ги направи от сърце за спомен от Свети Стефан на Корфу 💛 ❓ Кой кадър ви харесва най-много? Photo by: @ketti.pl . . . #photography #shoot #sea #model #photographer #photo #greece #corfu #memories #smile #photoshooting #photosession #natural #nomakeup #nostress #traveller #love #travelling #special #moments

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova) on Sep 13, 2020 at 8:36am PDT

Ето какво написа тя:

"Днес отдаваме почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Но нека поговорим за любовта. Вече две години вървим ръка за ръка. Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си - далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора! Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел", не е и "нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято", както пише навсякъде. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот, тази споделеност е напълно достатъчна".

На този свят ден реших да ви разкажа за любовта... Днес отдаваме почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта. ❤Но нека поговорим за любовта...❤ Вече две години вървим ръка за ръка 😊 Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си - далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора! Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел", не е и "нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято", както пише навсякъде. 😂 Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот, тази споделеност е напълно достатъчна 💛 . . . #love #mylife #happiness #celebrate #silence #true #faith #summer #september

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova) on Sep 17, 2020 at 5:57am PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    44 9 Отговор
    Убаво моме,ама му изтича срокът на годност...
  • 2 Манги

    38 3 Отговор
    Мильонер лий или само млярдер?
  • 3 реалиста

    44 5 Отговор
    кой кой ,ще да е народно момче,я оксижинист арматурист
  • 4 Помак ти знаеш

    11 15 Отговор
    И колешките ти, без пари и п...ше пукне те по бързо, а Ева е една прозта и грозна,, мома,,...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мечтател

    20 3 Отговор
    Ех, как си мечтая да видя Ева по евино облекло😍

    Коментиран от #14, #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Клошар, не казвайте своето име

    4 10 Отговор
    Живели сте цял живот от просии, купи ми прозорец и веце, заради една,, гнусна и дебела,, цели торби баници, домати с вода, има една приказка,, Наяла се въшка, та полазила на чело,, но тя остава въпреки всичко такава, без класа, грозна и проста.. такива като Ева се нуждаят от реклама, може би...!
  • 11 Перо

    13 2 Отговор
    Неандерталската завист на “танцьорката” от бабите на късмета,я отнесе от мутренската ТВ,но на девойката не и пука. Тя беше единствената,в предаването,на която парите не бяха падали от небето. За нейните години е видяла 2 и 200!
  • 12 Така мисля

    3 4 Отговор
    Който казва не му пука значи му пука и затова се явява на сцената.....Истината е , че на повечето от нас не ни пука за сапунени мехури ....които се надуват ..блясват и скоро се пукат.
    Надявам се това да не се отнася за теб защото си симпатична и сладка, но това не стига.....
  • 13 Браво

    5 1 Отговор
    пич,направи и поне три чавета да я маанат за малко от екран! Виж ако имаш време и кака Галя!!!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бачо Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "мечтател":

    Е нали се беше снимала някога за Плейбой мисля, кво толкова се мъчиш, питай Гугъла.
  • 16 Катетър

    5 4 Отговор
    Е. тая сигурно вече е като войнишко кепе долу ...?
  • 17 Шавливата джапанка

    7 0 Отговор
    Брееейй, то много мъдрости в тоя инстаграм бе, тц тц тц....
  • 18 Анонимен

    1 5 Отговор
    Гала и екипа й са ок. Тая ева, ако си бе мерила думите.. То акъл де.. Гала не и е виновна и другите де. Прости ми се струва ева, от Сливен. Дочуване и спри село.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 karabata

    3 1 Отговор
    Евче на арменчето дето те уреди в НОВА ,голем ли му е
  • 21 Като му гледам

    0 2 Отговор
    Увехналата кожа,50 плюс e.