Last news in Fakti

26 Септември, 2020 11:07 11 023 13

Треньорът на Гала заплашен със съд заради ...

  • треньор-
  • гала-
  • чай за отслабване-
  • ванко

Vanko Pump and Run се забърка в сериозен скандал

Най-актуалното име във фитнес гилдията - Ванко Георгиев или познат като Vanko Pump and Run, който втали тв водещата Гала и половинката ѝ Стефан, както и още много хора извън светската гилдия, а сега персонално се е заел с визията на продуцента Иван Христов, се забърка в сериозен скандал, съобщи Хотарена.

Звездният треньор поде на самоинициатива в своя Instagram профил - @vanko_pumprun, 15-дневно предизвикателство - "Лъжа или истина", в което тества върху себе си действието на популярния в Турция, а не по-малко и в България, чай за детокс и отслабване - Iron Tea, като направи прибързани заключения относно ефективността му едва на втория ден, с което си навлече гнева на официалните вносители.

View this post on Instagram

Както предложиха мнозинството от вас,реших да направя предизвикателство, в което ще опитам (тествам) продукт промотиран от доста ,,инфлуенсъри’’! Както знаете, за мен спортът е начин на живот, знам какво коства да се постигнат резултати и не толерирам изказвания от сорта на “има магическо хапче”/ и не вярвам в “магическото хапче” и “не е нужно да спортувате” за да имате резултати. Затова реших в следващите 15 дни да тествам толкова популярния продукт и ще споделям мнение от първо лице как действа и работи ли изобщо. Всеки ден ще приемам ,,чая” и ще споделям с вас.. Ако някой е чувал, пробвал и има мнение, нека го сподели в коментар. Благодаря ви ... Понеделник стартираме новия проект ,,Лъжа или Истина” #challenge #healthylifestyle #healthyfood #health #nature @irontea.bulgaria @irontea_bulgaria @irontea_detox Тагвам 3-4 профила защото незнам кой е истински 🤫😁

A post shared by VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun) on Sep 20, 2020 at 12:56am PDT

Той сподели публично, че е получил телефонно обаждане от компанията, в което го предупреждават да спре да показва опаковката на чая, докато не излезе с ясна позиция, относно действието му, след въпросните 15 дни.

В социалните мрежи настана истинска истерия около създалия се конфликт на интереси и доволни клиенти на продукта скочиха на инструктора, който с лека ирония и нескрита насмешка, сподели, че "yплашен" е избягал на морето, за да не може да му се връчи съдебната призовка.

Ще следим с интерес, както казуса с въпросния чай за отслабване, така и фигурата на продуцента Иван, който под вещото ръководство на Ванко Pump and Run избяга 6 отсечки от по 200 м., през едва 3 минути една от друга.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошето

    28 0 Отговор
    "който втали тв водещата Гала и половинката ѝ Стефан"

    Минавал ги е с 200 всеки ден. Така се топят мазнинките.
  • 2 фъкти

    29 0 Отговор
    Ама ви сериозно ли ни пробутвате това и ни мислите за балъци !?!?!?
  • 3 Stéphanie 🎲

    10 6 Отговор
    Треньорът много грозен, и тази брада не му ходи ,за очилата 🥴🙃😶

    Коментиран от #9

  • 4 Оги

    11 2 Отговор
    Не знам се пише разделено, неграмотнико мускулест.
  • 5 Stéphanie 🎲

    6 1 Отговор
    Треньорът много грозен, и тази брада не му ходи ,за очилата 🥴🙃😶
    Лазар Ангелов  фитнес-модел и фитнес-инструктор в България и по света.👍

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 пиленцето

    6 1 Отговор
    Да каже, с какво си бръсне гърдичките. Може да стане рекламно лице и там или по-точно: рекламни гърдички.
  • 9 Panzer

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Ши ти говори той за инфлуенсъри, реклама и стил, а?! С това име в коментарите!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор
    Наистина е много зле Vanko ...не го иронизирам .Той самият няма добре оформено тяло виж първата снимка ,аз като жена 😁😳😱🥴😶🙃...пародия..Тази дължина брада вече напомня за едни други сладури 😉 някак на европеец не ходи ама е ... No No.... человека
  • 12 Харала гюрала

    7 0 Отговор
    Гала, Стефчо не ти ли стига...!
  • 13 Б. М.

    1 0 Отговор
    КОЛКО ВИ ПЛАТИХА турчулята, за да публикувате за чая? А? От баща си съм запомнил : на турците харесвам златото, ама на кърджалийските турци. Баклавата, ама на хасковските турци. И на туркините бръснатите.... .,ама до третия ден, щото после бодат!