Last news in Fakti

28 Септември, 2020 17:56, обновена 5 Юни, 2022 10:50 9 530 11

Вижте как изглежда днес красивата Миша Бартън от "Ориндж Каунти" (СНИМКИ)

  • миша бартън-
  • мариса коен-
  • ориндж каунти-
  • сериал-
  • актриса

Премиерата на хитовия сериал през 2003 донесе световна слава на младата актриса

Вижте как изглежда днес красивата Миша Бартън от "Ориндж Каунти" (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

През 2003 г., благодарение на хитовия сериал "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", широката публика имаше възможността да надзърне в луксозния живот на семействата, чието ежедневие преминава в огромните и красиви къщи в калифорнийския окръг, сочени за най-скъпите частни постройки на планетата.

Дори човек да е позабравил сюжета на шоуто, убеждаващо зрителя, че проблемите на хората с неограничени възможности не са по-различни от тези на "простосмъртните", то със сигурност и до днес си спомня прекрасната Миша Бартън, влязла в ролята на най-популярната ученичка от гимназия "Харбър" в Ню Порт - Мариса. Красивото момиче, чийто свят се преобръща след появата на проблемния тийнейджър от Чино - Райън Атууд, който семейство Коен приютява в своя дом... или по-точно в къщата до басейна си, пише life.dir.bg.

Образът на Мариса Купър изстреля 17-годишната тогава англичанка сред знаменитостите, блестящи на холивудския звезден небосклон, но днес тя сякаш напълно изчезна от светлините на прожекторите, а името ѝ се споменава все по-рядко, карайки нейните почитатели да се питат какво се случи с нея.

За да дадем отговор на този въпрос, решихме да разберем какво се случва с нея. Но нека първо си припомним емблематичната ѝ роля.

Славата връхлита Миша с пълна сила през 2003 г., когато облича дизайнерските дрехи на Мариса Купър в "Ориндж Каунти - кварталът на богатите". Сериалът на "Fox" бързо става хит, превръщайки Миша в едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса. До края на първия сезон на предаването тя е знаменитост, спечелила обожанието на публиката, както и интереса на таблоидите, които не спират да пишат за нея. В началото на третия сезон, когато е на 19 г., изкарва достатъчно от работата си, за да си купи голяма къща в Бевърли Хилс, в която се настанява заедно с родителите си, въпреки че продължава да пътува, разпределяйки времето си между Ел Ей и Ню Йорк. След завършване на средното си образование, макар вече да е утвърдена актриса, тя се записва на курсове в Кралската академия за драматично изкуство в Лондон, заради които често лети през океана.

Междувременно външният ѝ вид е високо оценен от мъжките списания, които я поставят в своите класации. В "100 най-привлекателни жени в света" британското издание на "FHM" ѝ отрежда 21 място, а американското - 52 място. "Maxim" също я класира на 21 позиция в техния списък, а певецът Розино Смит дори ѝ посвещава една от песните в албума си "Blurry Summer" от 2005 г., която носи нейното име.

💙🇫🇷💋 @bulgariofficial #hautecouture #parisfashionweek

Публикация, споделена от Mischa Barton (@mischabarton) на Юли 6, 2016 в 2:41 PDT

Отстрани изглежда така, сякаш Миша живее в модерна холивудска приказка, но действителността е малко по-различна. Подобно на всички останали известни лица, тя също плаща скъпата цена на лъскавия живот.

Успехът на шоуто е огромен, което принуждава артистите да работят почти денонощно, за да поддържат високия му рейтинг, наред със зрителския интерес. В даден момент натоварването става толкова голямо, че екипът започва редовно да дава на изтощената Миша силни лекарства, с цел да продължи да изпълнява ангажиментите си пред камера. В този период има само 8 почивни дни годишно и е на предела на силите си.

Причината е, че сценаристите съсредоточават голяма част от историята около нейната героиня, която непрекъснато търпи промени, така че е немислимо Бартън да отсъства дори и в един от епизодите.

"Мариса просто се изчерпа... Поставихме я в толкова много ситуации и различни сюжетни линии, че в крайна сметка достигна своя лимит. Самата аз усещах, че няма какво повече да даде на шоуто", казва в свое интервю актрисата.

След като екранният ѝ персонаж умира в автомобилна катастрофа и тя напуска веднъж завинаги "Кварталът на богатите", животът ѝ се преобръща с главата надолу. Противно на очакваното, постиженията ѝ спират да се нижат едно след друго, а кариерата ѝ напуска висините и тръгва стремглаво надолу. Продукциите, в които участва, не стават популярни, но това далеч не е основният проблем.

През декември 2007 г. Миша е арестувана за шофиране в нетрезво състояние и без валидна книжна, освен това полицаите откриват марихуана в автомобила ѝ. Пускат я под гаранция от 10 хиляди щатски долара, но два месеца по-късно я осъждат на 3 години пробация.

Инцидентът измества фокуса на медиите, доскоро градили ѝ образа на момиче за пример, който попада върху личните ѝ несполуки и грешки. Следват множество публикации, описващи проблемите ѝ с алкохола, които след известно време се превръщат по-скоро в злонамерени коментари, присмиващи се на промяната в теглото ѝ.

През 2008 г. кадрите на папарак, заснел актрисата по бикини на почивка в Австралия, отприщва нова вълна от присмех в пресата, чиито обект са несъвършенствата по тялото ѝ.

"Миша Бартън с целулит на 80-годишна жена", гласи едно от многото безмилостни заглавия, родили се от фотографиите.

Ядосана от подигравките, близка на звездата публично оспорва автентичността на изображенията, заявявайки, че те са преминали през обработката с Фотошоп, за да подронят допълнително авторитета ѝ.

"Тя изобщо не изглежда така! Две седмици преди да замине за Австралия, се появиха нейни снимки от плажа в Калифорния, на които ясно си личи, че истината е съвсем различна от онова, в което се опитват да ни убедят", казва приятелката ѝ.

Несгодите ѝ обаче съвсем не свършват тук. През 2009 г., след посещение при зъболекар, Бартън принудително постъпва в психиатрична клиника, където остава в продължение на 2 седмици. Причината е, че се бори със сестрите, които отказват да я пуснат от кабинета, въпреки че е заявила, че не желае да бъде там.

"Ако някой реши, че си депресиран или си опасност за самия себе си, то могат да те задържат против собствената ти воля, насила... Аз изпитвам ужас от игли, ето защо след като разбрах, че е необходима упойка, я отказах. Те обаче настояваха за такава. Тогава казах, че искам да си тръгна, но те ми попречиха. Накрая извикаха полиция", обясни по-късно Миша.

Но, както се казва, злото никога не идва само и скоро момичето се убеждава в правотата на тези думи от първа ръка. В началото на следващата година хазяинът на апартаментът ѝ в Ню Йорк повдига дело срещу нея, твърдейки, че от три месеца не е получавал наема за жилището, възлизащ на общо 7 хил. долара.

През 2015 г. звездата дава на съд майка си Нуала за присвояване на къщата в Бевърли Хилс и голяма част от хонорарите ѝ през годините. Освен това, след като съдебните битки най-после приключват, в интернет пространството изтича секс запис с нея, който е поредният скандал, с който Миша трябва да се справи.

Преди пандемията от коронавирус да избухне и да завладее света, тя участва в риалити предаването на MTV - "The Hills: New Beginnings", а неотдавна и в лентата "Spree". Но премеждията, през които премина, се отразиха на Миша, която в един момент драстично качи излишни килограми. И въпреки факта, че впоследствие успя да се отърве от тях, днес не изглежда точно така, както всички си я спомняме в "Ориндж Каунти".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ггг

    19 1 Отговор
    колко ножки е отнесла таз мома ...

    Коментиран от #7

  • 2 Transpocalypse

    1 7 Отговор
    Личи си, че са я подменили. Предишната сигурно не е понесла действителността, че са му клъцнали чурката в ранна детска възраст и си е сложила край на живота.

    Коментиран от #3

  • 3 Моканина

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Transpocalypse":

    Разбираш ги тея работи с кълцането, личи си, че имаш опит.
  • 4 Лора

    3 2 Отговор
    Ами да била станала чистачка, да не обхваща,, нервата,, нон стоп, лъскав живот не добре,,, въшлив живот,, не е добре, та затова приПетру, ше бъдат спокойни...!
  • 5 111

    4 3 Отговор
    Повечето англоезични филми са пропаганда на сатанистите и показване на бъдещето. orange=33 според калкулатора на Илюминатите, а 33 е тяхно число-символ.

    Коментиран от #8

  • 6 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Ех, къде ми отиде детството?😢

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Дам чул, не до чул. 33 лвл е върха при масоните, а те го копирали от египтяните.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Зевс

    2 0 Отговор
    на последната снимка си е направо зле като няма грим