Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 07:00 7 762 0

Вашият хороскоп за днес, 11.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Емоционален ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 11.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един ден за приятни занимания и грижи за другите. Това с грижата за вас е по-скоро принцип, но приятни занимания по-скоро ги пренебрегвате в името на нещо, понякога неоправдано. Позволете си днес да послушате себе си.

Телец

Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.

Близнаци

Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Рак

Прекалено много неща сте планирали за днешния ден, дано имате достатъчно време, а и да не се изпари желанието ви, за да ги свършите. Заложете на творческия подход дори към дребните неща, така няма да се отегчавате, а и ще свършите дори повече отколкото очаквате.

Лъв

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Дева

До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Везни

Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Скорпион

Емоционален ден. Не се инатете излишно, особено за неща, за които не си струва. Погрижете се за хората, които обичате. Проблемите ви ще са заради нежеланието ви да промените нещо, не се самозаблуждавайте относно истината за нещата.

Стрелец

Спокоен и хармоничен ден. Привършете с някои неща, които все отлагате за почивните дни. Срещнете се с родителите си или пък с близките си. Не се затормозявайте със служебни проблеми, все пак днес е почивен ден.

Козирог

Един приятен есенен ден, малко мързелив, но тъкмо това ви е нужно. Доста се понатоварихте, затова намерете време за релакс с приятели или пък с хора, които мислят като вас. Ей така, без напрежение може да научите доста нови неща.

Водолей

Защо ли днес ще спазвате приказката - защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Риби

Страстите ви днес ще се вихрят най-вече у дома ви. Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте кусури на хората около вас, а им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА