Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 07:00 8 297 0

Вашият хороскоп за днес, 14.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Подходящ ден за служебни разговори за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 14.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Телец

Настроени сте за работа и започвате с амбицията да свършите всичко навреме, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на колегите си, определено не са имали нищо лично срещу вас.

Близнаци

Готови сте на всичко в името на целта, която преследвате. Все пак добре е преди това да си дадете сметка за моралната страна на нещата, за да ви е чиста съвестта.

Рак

По-спокоен ден откъм разговори и срещи и ще имате време да помислите и за лично своите си проблеми. Отстоявайте правата си, не позволявайте да ви правят на глупаци, особено когато пазарувате.

Лъв

Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.

Дева

Ще действате повече емоционално, отколкото разумно и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате главно инстинктите си.

Везни

Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси и дадете заявка за работа с някои институции. Не се поддавайте на негативни настроения.

Скорпион

Един прекрасен ден, особено ако подхождате творчески към нещата, с които се занимавате. Любовта ще ви вълнува дълбоко и ще сте готови да зарежете всичко в нейна чест, но не забравяйте и здравия си разум.

Стрелец

Нещата ще тръгнат по обичайния начин. Ще имате доста работа за вършене и е най-добре да не я отлагате. Борете се за правата си. Подходящ ден за служебни разговори. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите.

Козирог

Ще се занимавате главно с неща, които ви засягат пряко. Трябва да сте по-организирани и гъвкави, ако искате да постигнете някакви конкретни резултати. Не бъдете безотговорни.

Водолей

Избягвайте разговорите на политически теми. В работата всичко ще се развива чудесно – ще успеете да се представите в най-добрата си светлина. Не вземайте на подбив дори и най-смешните твърдения, а поразсъждавайте върху тях.

Риби

Може да бъде много успешен ден, само трябва да действате по-практично и организирано. Подходящ ден за срещи и разговори, особено ако са свързани с продукти за разкрасяване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА