Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 19:16 14 075 32

Пасторка заряза църквата и стана порно звезда

  • пасторка-
  • стриптийзьорка-
  • никол мичъл-
  • порно звезда-
  • еротични снимки

"Сексуалността ми е най-големият дар, с който с удоволствие благославям феновете си", споделя тя

Случайността помага на една пасторка от Минесота да намери истинското си призвание и да се чувства щастлива. Независимо от хорското мнение и неодобрителните коментари, пише bg-voice.com.

Никол Мичъл израства в силно религиозно семейство на пастор, но от малка си мечтае за сцената и одобрителните погледи на публиката. Въпреки това тя тръгва по сякаш предопределения ѝ път на съпруга и майка и поема сама в попрището на пастор. Свръхконсервативните ѝ родители не приемат дори това, защото за тях една жена не трябва да привлича вниманието и да бъде лидер.

Никол обаче обожава да е пред публика и да прави някакъв вид изпълнения и в пасторството вижда начин да задоволява донякъде страстта си към внимание. В това време семейството ѝ не спира да ѝ повтаря, че мястото ѝ е в кухнята, особено след като е станала майка.

По ирония на съдбата, именно вярата отваря очите на Мичъл за равенството между половете, което е възможно дори и в религиозни семейства. През 2011 г. тя и съпругът ѝ се присъединяват към евангелистка църква в Сейнт Пол, щата Минесота. След всяка служба Никол е първата, която вдига ръка с въпроси към пастора. Не след дълго свещениците забелязват афинитета на Мичъл към религията, а един от тях директно ѝ заявява, че тя е невероятен теолог и я кани да проповядва в църквата.

Да бъде на сцената пред десетки хора е съкровена мечта на Никол, макар че все още не сваля дрехите си пред публика. През 2016 г. всичко се променя, защото Мичъл решава да посети събитие, посветено на ЛГБТ общността. Първото прозрение, което получава там, е, че не е хетеросексуална. Поне не съвсем. В момента Никол се идентифицира като бисексуална и дори пансексуална, но в първия момент да установи, че си пада и по жени, за нея е било шокиращо. Веднага осъзнава, че няма как да остане в лоното на църквата, ако има различна и нестандартна сексуалност. Въпреки това за известно време Мичъл се опитва да води двойствен начин на живот и да крие от останалите своите еротични пориви.

Пасторка заряза църквата и стана порно звезда

След една неделна проповед обаче Никол повече не издържа на напрежението и взима кардинално решение – маха се от храма и не се връща никога повече. Тя обаче все още е далеч от експлицитните снимки, с които се занимава в момента. По това време Мичъл решава да се пробва като лайф коуч – услуга, която самата тя използва. И до ден-днешен Никол се съгласява да помогне на всеки, който потърси съветите ѝ през нейната собствена онлайн платформа.

Докато тя се занимава с лайф коучинг, съдбата отново изиграва своята роля – Мичъл попада на кадри на своя колежка в бранша, която в свободното си време е модел на бельо. Консервативното възпитание на Никол я кара да се възмущава от гледката на голите снимки, но любопитството и влечението ѝ към еротиката надделяват. Следващото, което си спомня, е, че звъни на фотограф, за да запази час за собствената си сесия по бельо. По време на снимките Мичъл буквално се разплаква – от щастие, от усещането за свобода и от прилива на самочувствие.

Пред „New York Post“ споделя, че никога преди не се е чувствала толкова секси и толкова освободена и не на последно място, свята. Никол прохожда бавно на полето на еротиката и голотата и отначало съблича само сутиена си. Първите ѝ кадри без дрехи са по-скоро срамежливи и на тях свенливо прикрива голите си гърди. Постепенно бившата пасторка набира самоувереност и започва да разкрива все повече и повече пред обектива.

Разводът, както можете да се досетите, е неизбежен. За сметка на това тя открива в кои пози тялото ѝ, което дори и след трите раждания е в съвършена форма, изглежда най-съблазнително, как да флиртува с камерите и как да позира като истинска професионалистка.

А когато разбира за платформата със съдържание за възрастни OnlyFans, Никол веднага си прави профил там, защото смята, че това е точното място за нея. В сайта Мичъл вече не е пастор или пък лайф коуч – описанието ѝ гласи, че е еротичен гол модел. Тя бързо трупа популярност и печели прилични суми. Нещо повече, Никол признава, че е била на път да приеме оферта за секс срещу много пари, само че пандемията е осуетила плановете ѝ. Профилът ѝ в OnlyFans обаче ѝ осигурява стабилни доходи дори и в несигурните времена на коронавирус, а почитателите, готови да си платят абонамента, за да гледат Мичъл, се трупат лавинообразно. Самата тя признава в заключение своето най-голямо откритие – че сексуалността ѝ е най-големият дар, с който с удоволствие благославя феновете си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    38 6 Отговор
    Перфектния МИЛФ 😊
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сила

    34 2 Отговор
    ехааа ще се присъединя към нейното паство
  • 4 Гъдю Гъдев

    25 1 Отговор
    После ще се върне в църквата пречистена
  • 5 Stéphanie 🎲

    13 13 Отговор
    В Америка всичко е възможно ,от там идва и началото на много неща,на тази и паднало пердето нормално.Интересно ми е обаче колко монахини и сектантки жени,мъже как живеят ?Ако се пробват 😂 може да са по зле и от тази,да не говорим че биологично води до болести липсата на полов живот.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Има един виц

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Отец Нафарфорий":

    Две монахини се срещат. Едната изглежда щастлива, а другата съвсем не. Съответно я пита и тази й отговаря, че ходила при отчето да й премери греховете с грехомера. Ядосаната казала Ах мръсникът му с мръсник, а на мен ми отвърна, че е счупен и не може.
  • 8 Порно

    32 1 Отговор
    Не съм комунист, нито набожен., но кава е целта на статията???

    Коментиран от #22, #24

  • 9 Стефке

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Stéphanie 🎲":

    забравила си българския или в училище ти беше трудно?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Целта на статията

    10 2 Отговор
    според мен е, че човек е това което е!!! А не това, което някой друг иска да направи от него. На втори план се фокусира върху пастор. Ами има пастори, които са в Мисии и се грижат за бедни бедстващи хора. Явно тези в САЩ са различни.

    Коментиран от #14

  • 12 Потребител

    16 1 Отговор
    Дамата си я бива :)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Stéphanie 🎲

    5 9 Отговор

    До коментар #11 от "Целта на статията":

    Много правилно си го написал,човек е това което е👍.Някой обаче са наивни ,вярвам че има върховна сила не я отричам!Но съм както Тома НЕВЕРНИ- с око да види с ръка да пипне.Не съм на 100% за религията която и да е ,с каква идея се подлагат на мисия ?В името на какво -нали уж дядо Божи създал Адам после Ева та да се раждат деца.Монах 😂малко идва в противоречие ?Много неща са смешни без отговор с религията.Дълга тема на какво отгоре обаче в името на кой ...

    Коментиран от #17

  • 15 Stéphanie 🎲

    9 11 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Ганьо библейското магаре":

    Много неща са в противоречия с библията.На времето религията е създадена за да подчини бедните,да не се бунтуват😂.

    Коментиран от #20

  • 16 Боко Педофила

    7 6 Отговор
    Путинова мръсотия е тая драсканица..Искат да очернят номвите ни господари-американушките...
  • 17 Не съм той,

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Stéphanie 🎲":

    а тя. И вицът е мой също. Ползвам просто нета

    Коментиран от #18

  • 18 Stéphanie 🎲

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Не съм той,":

    Извинявай ,не си написала ник.А директно коментар🌹.Права сте

    Коментиран от #19

  • 19 Не е важно,

    0 5 Отговор

    До коментар #18 от "Stéphanie 🎲":

    но щом искате - Винокурова
  • 20 Бай Ганьо библейското магаре

    2 11 Отговор

    До коментар #15 от "Stéphanie 🎲":

    Религията е създадена като примитивна форма на самоуправление. Но си права за бунтовете. Когато повечето мъже нямат достъп до жени, а само 10-20% от тях, мъжете почват да се бунтуват, убиват, изнасилват, плячкосват и така нататък. Религията е измислена, за да държи мъжете в права линия и в обществото. Защо един мъж ще се бунтува, ако има деца и жена? Той е инвестирам е тяхното оцеляване и ако иде да прави революция, и умре? Не си струва. Но, за да има жена и деца, трябва да си намери работа да ги издържа, това значи, че не само няма да се бунтува, но и ще избягва да прави престъпления. Защо жените трябва да са девствени при брак, защото няма начин един мъж да знае дали е негово детето, но ако той и е първият, най-вероятно е. Това е една от причините първото дете да наследява повече от другите.
    Религията няма нищо общо с подчинението на бедните, тя е за да се гарантира на децата родители и здрави семейство.
  • 21 Ъхъ

    3 9 Отговор
    браво на тази жена, сама е преборила психозата със смелост, щом баща и е бил пастор, значи още от малка е била натиквана насила в църква, тероризирана и заплашвана с вълшебника от небето, така както правят повечето вярващи, насилват децата си да вярват в глупости като ги лъжат, че имало чудеса, други пък упражняват и прилагат извращения като режат части от тялото на децата си поради не съвсем ясни причини и други разни религиозни психарии

    Коментиран от #31

  • 22 Ъхъ

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Порно":

    според мен целта е да се разясни, че е напълно възможно човек с ментални проблеми и по-точно с религиозна насоченост да бъде излекуван и това за мен е страхотна новина, стига вече с тая толерантност към лъжите на невежите
  • 23 Божий Юристус

    3 4 Отговор
    И Бог рече:- ,,Не се доверявайте на тези, които искат да подтиснат щастието ви и да ви отнемат удоволствието! Дал съм ви го, за да го ползвате ! За какво иначе да ви го давам !?
  • 24 Кръст

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Порно":

    Бог също е гол на Кръста. Каква е целта на статията ли? Целта на хилядите подобни историйки е да разбие вярата и да започне доминация на първичните инстинкти. Порното да замени морала, либидото да замени разума. Анархията да замени реда. Да се разбие семейството - самотни майки с кретенизирани деца. Така белите християни ще бъдат рециклирани в казана с черна, жълта и кафява плът. Процесът започна с Хапчето, узаконяването на аборта, и свободната употреба на наркотиците и порно индустрията от 60-те години досега.

    Коментиран от #25, #29, #32

  • 25 Хаха

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Кръст":

    Ам че сляпата вярата е един от най-първичните човешки инстинкти , егоистичното пробутване на религиозни догми също е доста примитивно , тоя вреден навик съществува от 20 века , нормалните хора уважават състоянието ви, така че и вие уважавайте тяхното
  • 26 зелен петел

    2 0 Отговор
    Как хубаво е вдигнало крачета това шоколадово тортенце! Но.... всеки ще отговаря за делата си. Като се качим на високото място един ден. Писано е в Святото слово,че никой няма да избегне Съда на Всевишния.
  • 27 въпросче

    0 0 Отговор
    Ако не са "експлицитни" тия снимки,а категорични или подробни, пълн и с еротика,какво ще стане?
  • 28 цербер

    4 0 Отговор
    Лайф коуч на български се превежда като: "треньор за живота". Специалист, който помага на хората да открият липсващото звено в развитието си, мотивира ги да се изправят срещу страховете си, дава им сила да продължат напред.
  • 29 Хойо

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Кръст":

    Незнам за какво хапче говориш,но определено днес твоите не си си ги пил.
  • 30 еретик

    0 0 Отговор
    това е сигурно секта,в църквата не може да има пасторка.на жените не
    са дадени ръководни длъжности,статията е пълна глупост
  • 31 Pet

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ъхъ":

    Днешната църква подтиска хората, но, кАжи честно, ще ти хареса ли, ако жена ти, която е майката на децата ти, почне да показва плътта си пред всичко и всички?
  • 32 Брадвата

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Кръст":

    Кво ти пука точно на тебе? Ти да не си от "белите"? Т.нар. "бели", според тебе и според всички, са едни гадни робовладелци, мислещи се за каймака на света и надяващи се че никой никога няма да им оспори властта над хората и ресурсите. Ние, като българи, никога не сме били такива.