Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 12:16 5 983 12

Астроложката Алена предупреди да се въздържаме от...

  • алена-
  • ретрограден меркурий-
  • хороскоп-
  • астрология

В периода до 29 октомври пък Меркурий е ретрограден в Скорпион, което предвещава страстни чувства, емоции, появили се сякаш от нищото

Астроложката Алена предупреди да се въздържаме от... - 1
Снимка: Shutterstock

Нова работа, взимане на кредити и купуване на автомобил, бяла техника или мобилен телефон – това са част от нещата, от които е по-добре да се въздържим, докато тече ретроградният Меркурий, предупреждава астрологът Светлана Тилкова – Алена.

Усилената работа, довършването на рутинни задачи, сключването на брак и раждането на деца пък са все неща, за които периодът е благоприятен. Родените под знаците на Овен, Лъв и Стрелец трябва да внимават с думите, да не изригват в безпричинна агресия и да не създават поводи за ревност.

Въздушните Близнаци, Водолей и Везни пък ще се стремят към хармония, а получат ли я – ще дарят всичко от себе си.

От 29 октомври до 3 ноември е подходящ период за семейните, които не са щастливи, да приключат отношенията си цивилизовано. Извънбрачните връзки няма да ги направят щастливи, подчертава Алена.

В периода до 29 октомври пък Меркурий е ретрограден в Скорпион, което предвещава страстни чувства, емоции, появили се сякаш от нищото, дори в отношения на обичайно безразличие и дистанцираност.

„Меркурий в никакъв случай не е зловеща планета, която ни стресира, плаши и пречи на живота ни. Меркурий е планета-палавник, която когато повлиява характера ни и не се съобразяваме с качествата, които ни залага в хороскопа, и когато налага ограничения при своята ретроградност, действа като палаво дете, което ни казва: „Ей, сега ще видиш ти“, обясни Алена.

Съветът ѝ в този период е да не подхождаме с паника към събитията, които ни се случват, а с чувство за хумор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    9 1 Отговор
    Е как няма да ви Псувам с правата лопата, докато звездите ви промиват останките от мозък.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ганьо Суеверника

    4 2 Отговор
    А малкия ще ми става ли по време на тоя си там Меркyрчо?
  • 4 месара

    1 0 Отговор
    алена .....😂🤣😂🤣😂🤣
  • 5 Когато

    3 1 Отговор
    Меркурий е ретрограден в Скорпион не спирайте да се хилотите-смеете, ви каза астроложката Алена
  • 6 456

    8 3 Отговор
    Щом го казва Алена-НЕ Е вярно. Винаги е на обратно
  • 7 Епа

    6 0 Отговор
    С нетърпение чакам деня в който всички легални мошеници ще чукат камъни в Белене , ще започнем с астролозите
  • 8 Боко

    5 1 Отговор
    А аз какво да правя? Да пълня ли чекмеджета или да Фърлям оставка?
  • 9 Роза

    3 0 Отговор
    Знаете ли колко много хора се прехранват от правенето на хороскопи и астрологични прогнози?!Давайте им пари,щом ги имате толкова много!!!
  • 10 Хайл

    3 0 Отговор
    Някаква вещица шарлатанка ще ми казва какво да правя или не,защото някакви планети били застанали някак си и звездите им го говорят...Ама най-тъжното е ,че има бая балъци и им вярват.Будали колко щеш
  • 11 Астрологията е

    3 0 Отговор
    е официално приета за наука и е много древно познание! НО: СПЕЦИАЛНО въпросната Алена е такъв бок. ук, който рядко се среща - алчна, лакома, "дере кожите" на хора в беда, абсолютен фалш и измама. А като разбрах за парите, които иска за хороскоп... Майко мила, за убиване е, (без извинение)! Такива изроди нямат мярка и морал.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.