Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 07:00 9 575 0

Вашият хороскоп за днес, 30.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Жаждата за приключения и разнообразие ще подтиква Лъвовете да правят необмислени неща

Вашият хороскоп за днес, 30.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Дори да не ви се иска, ще трябва да направите неща, които ви притесняват. Важното е да не се отказвате. Вие сте смели личности, поемете предизвикателството и тръгнете уверено напред. В крайна сметка какво е най-лошото, което може да се случи?

Телец

Опитайте да не мислите толкова много за пари. То е ясно, че са жизненоважни и че ви трябват в по-големи количества, но пък има къде-къде по-вълнуващи неща.

Близнаци

Днес ще мълчите много тягостно и това силно ще изнервя околните. Не се опитвайте да наказвате някого с мълчание, освен ако не сте сигурни, че въпросната личност е наясно за какво иде реч.

Рак

Ще се окажете въвлечени в чужди съдби и само от вас зависи и вие да не станете действащо лице в нечия лична драма. Бъдете по-дистанцирани с подобни личности, ако искате да запазите душевното си здраве.

Лъв

Жаждата за приключения и разнообразие ще ви подтиква да правите необмислени неща и да започвате необмислени връзки. Хубаво е от време на време да слушате и разума, а не само страстта си.

Дева

Много бързате, а това ви прави сприхави и избухливи. А всъщност знаете ли за къде и защо бързате? Гледайте да не изгубите целта, докато нервничите и се взирате в подробностите.

Везни

Доста работа ви се е струпала в края на този месец. Ще се наложи да се занимавате с детайли, да доизкусурявате нещата. Трябва да сте много прецизни. Важно е. Не пренебрегвайте малките неща.

Скорпион

Доста сте разсеяни, а това определено не е състояние за активна дейност. Намерете си занимание, предполагащо потъване в размисъл или творчески транс. Хубаво е отвреме-навреме да имате и публични изяви и тогава ще сте доволни.

Стрелец

Доста самоуверени ще се чувствате, което не е лошо само по себе си, но определено ви кара да се надценявате. Бъдете реалисти и критикари, както обикновено, за да си е всичко по местата.

Козирог

Желанията ви може да се окаже по-силни от възможностите ви. Има над какво да помислите, но междувременно преследвайте целите си. Това, че желанията са по-силни, не значи, че не могат да бъдат изпълнени.

Водолей

Много зависите от действията на хората около вас, но това може да ви стимулира да бъдете по-добри преговарящи в преследването на собствените си цели.Най-важното е да не се потискате и да не давате на заден ход в комуникациите.

Риби

Доста сте суеверни, а това може да ви обърка всички планове. Опитайте да не реагирате емоционално на предизвикателствата, които получавате. Просто ги посрещнете.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА